Nieuws & Media

Home

Eindhoven Airport start zomerseizoen met vier nieuwe bestemmingen

Eindhoven, 26 maart 2015

Met ingang van de zomerdienstregeling 2015 telt Eindhoven Airport drie nieuwe lijndienstbestemmingen, één nieuwe charterbestemming en een groot aantal frequentie verhogingen op bestaande routes . Passagiers kunnen deze zomer vanaf Eindhoven Airport naar 70 bestemmingen over heel Europa en Noord-Afrika. De zomerdienstregeling gaat in op zondag 29 maart en eindigt op zaterdag 24 oktober.

Nieuwe lijndienstbestemmingen zijn deze zomer de Italiaanse stad Turijn, het Engelse Manchester en Nador in Marokko. Als nieuwe charterbestemming wordt deze zomer de luchthaven van Gazipasa aangevlogen, nabij de Turkse stad Alanya. Frequentie verhogingen zijn er met name op de routes naar Lissabon (van 4 naar 14 vluchten per week), Kopenhagen (van 4 naar 7 vluchten per week), Valencia (van 3 naar 6 vluchten per week), Istanbul (van 4 naar 6 vluchten per week), Ibiza (van 8 naar 11 vluchten per week) en op de routes naar Warschau (van 7 naar 9 vluchten per week) en naar Krakau (van 3 naar 4 vluchten per week).

Deze zomer worden de bestemmingen Napels, Knock en Berlijn, in tegenstelling tot de zomerdienstregeling 2014, niet meer aangeboden vanaf Eindhoven Airport.

Een nieuwe service die Eindhoven Airport vanaf 1 april 2015 gaat aanbieden is de Fast Track Service waarbij passagiers die een Business Plus ticket hebben geboekt bij Ryanair, voorrang krijgen bij de Security Check op de luchthaven. Het is de bedoeling dat in een later stadium ook passagiers van andere luchtvaartmaatschappijen van deze service gebruik kunnen maken.

Op de website van Eindhoven Airport is de exacte dienstregeling te vinden van alle 70 bestemmingen.

Download PDF
Download PDF
berichten
Over Eindhoven Airport

Eindhoven Airport is de tweede luchthaven van Nederland met ruim 6,7 miljoen passagiers in 2019. De luchthaven zorgt voor een makkelijke verbinding van Brainport met Europa en verder, in balans met de omgeving. Het gemak voor de reiziger komt tot uiting in de klantbelofte ‘Always Easy’. De luchtvaartmaatschappijen verbinden Zuid-Nederland met meer dan 85 toeristische en zakelijke bestemmingen. Samen met de partnerbedrijven biedt de luchthaven bijna 2000 arbeidsplaatsen en is daarmee een van de grote werkgevers in de regio. We zijn ons bewust van de maatschappelijke impact die een luchthaven heeft. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in ons DNA, we hebben continu aandacht voor het evenwicht tussen internationale connectiviteit en de leefbaarheid in de omgeving. De aandelen van Eindhoven Airport N.V. zijn in handen van Schiphol Nederland B.V., de Provincie Noord-Brabant en de Gemeente Eindhoven.

Voor meer informatie - E-mail: press@eindhovenairport.nl Telefoon: 040-2919855 http://nieuws.eindhovenairport.nl/nl Twitter: https://twitter.com/EINairport


×

Select country