Nieuws & Media

Home

Eindhoven Airport start met zelf inchecken van de ruimbagage

Eindhoven, 2 maart 2015

Na een proefperiode is het vanaf 1 maart jl. voor passagiers, die via internet hebben ingecheckt, mogelijk om zelfstandig hun ruimbagage in te checken via het systeem Drop&Go. Drop&Go is een innovatie in het operationele proces en draagt bij aan een snellere incheck. Hierdoor ontstaan er kortere wachtrijen, hetgeen zorgt voor een verbetering van de passagiersbeleving.

De passagier doorloopt via Drop&Go een viertal stappen:

1) De passagier scant zelf zijn/haar boarding pass

2) het systeem print de bagagelabel

3) de passagier maakt het label aan de koffer

4) vervolgens bevestigt de passagier de doorgelopen procedure en gaat de bagage richting de bagagehal. Passagemedewerkers begeleiden passagiers bij het bovengenoemde proces.

Via onderstaande link treft u de instructiefilm voor de passagiers aan.

Download PDF
Download PDF
berichten
Over Eindhoven Airport

Eindhoven Airport is de tweede luchthaven van Nederland met ruim 6,7 miljoen passagiers in 2019. De luchthaven zorgt voor een makkelijke verbinding van Brainport met Europa en verder, in balans met de omgeving. Het gemak voor de reiziger komt tot uiting in de klantbelofte ‘Always Easy’. De luchtvaartmaatschappijen verbinden Zuid-Nederland met meer dan 85 toeristische en zakelijke bestemmingen. Samen met de partnerbedrijven biedt de luchthaven bijna 2000 arbeidsplaatsen en is daarmee een van de grote werkgevers in de regio. We zijn ons bewust van de maatschappelijke impact die een luchthaven heeft. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in ons DNA, we hebben continu aandacht voor het evenwicht tussen internationale connectiviteit en de leefbaarheid in de omgeving. De aandelen van Eindhoven Airport N.V. zijn in handen van Schiphol Nederland B.V., de Provincie Noord-Brabant en de Gemeente Eindhoven.

Voor meer informatie - E-mail: press@eindhovenairport.nl Telefoon: 040-2919855 http://nieuws.eindhovenairport.nl/nl Twitter: https://twitter.com/EINairport


×

Select country