Nieuws & Media

Home

Mist hindert vliegverkeer Eindhoven Airport

Eindhoven, 28 november 2012

Aanhoudende dichte mist hindert deze ochtend het vliegverkeer op Eindhoven Airport. Verschillende aankomende vluchten zijn uitgeweken naar luchthavens in de omgeving. De passagiers van deze vluchten worden per bus naar Eindhoven Airport gebracht.

Voor verdere informatie over aankomende en vertrekkende vluchten worden passagiers verwezen naar www.eindhovenairport.nl of naar de luchtvaartmaatschappij.

Download PDF
Download PDF
berichten
Over Eindhoven Airport

Eindhoven Airport is de tweede luchthaven van Nederland. De luchthaven zorgt voor een makkelijke verbinding van Brainport met Europa en verder, in balans met de omgeving. Het gemak voor de reiziger komt tot uiting in onze klantbelofte. De luchtvaartmaatschappijen verbinden Zuid-Nederland met meer dan 85 toeristische en zakelijke bestemmingen. Samen met de partnerbedrijven biedt de luchthaven circa 1500 arbeidsplaatsen en is daarmee een van de grote werkgevers in de regio. We zijn ons bewust van de maatschappelijke impact die een luchthaven heeft. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in ons DNA, we hebben continu aandacht voor het evenwicht tussen internationale connectiviteit en de leefbaarheid in de omgeving. De aandelen van Eindhoven Airport N.V. zijn in handen van Schiphol Nederland B.V., de Provincie Noord-Brabant en de Gemeente Eindhoven.

Voor meer informatie - E-mail: press@eindhovenairport.nl Telefoon: 040-2919855 http://nieuws.eindhovenairport.nl/nl Twitter: https://twitter.com/EINairport


×

Select country