Nieuws & Media

Home

Bouw parkeergarage

Eindhoven, 24 januari 2012

Eindhoven Airport is onlangs gestart met de bouw van een parkeergarage op de hoek van de Luchthavenweg/Jan Hilgersweg. Deze parkeergarage wordt gebouwd op het huidige parkeerterrein P4. Deze bovengrondse parkeergarage, bestaande uit begane grond en 4 dekken, voorziet in een uitbreiding van de parkeergelegenheid van Eindhoven Airport NV. De parkeergarage heeft een capaciteit van 1410 parkeerplaatsen. In april van dit jaar zal een gedeelte van de parkeergarage operationeel zijn, de volledige openstelling staat gepland voor de zomer van 2012. Voor de bouw wordt grotendeels gebruikt gemaakt van duurzame materialen. Deze extra capaciteit voorziet in de volledige behoefte aan parkeergelegenheid tot naar verwachting 2015.

De parkeergarage is ontworpen door Vissers Architecten en Roelands Ingenieurs uit Eindhoven. De nieuwbouw wordt gerealiseerd door Hesta Eindhoven B.V.

Download PDF
Download PDF
berichten
Over Eindhoven Airport

Eindhoven Airport is de tweede luchthaven van Nederland. De luchthaven zorgt voor een makkelijke verbinding van Brainport met Europa en verder, in balans met de omgeving. Het gemak voor de reiziger komt tot uiting in onze klantbelofte. De luchtvaartmaatschappijen verbinden Zuid-Nederland met meer dan 85 toeristische en zakelijke bestemmingen. Samen met de partnerbedrijven biedt de luchthaven circa 1500 arbeidsplaatsen en is daarmee een van de grote werkgevers in de regio. We zijn ons bewust van de maatschappelijke impact die een luchthaven heeft. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in ons DNA, we hebben continu aandacht voor het evenwicht tussen internationale connectiviteit en de leefbaarheid in de omgeving. De aandelen van Eindhoven Airport N.V. zijn in handen van Schiphol Nederland B.V., de Provincie Noord-Brabant en de Gemeente Eindhoven.

Voor meer informatie - E-mail: press@eindhovenairport.nl Telefoon: 040-2919855 http://nieuws.eindhovenairport.nl/nl Twitter: https://twitter.com/EINairport


×

Select country