Nieuws & Media

Home

Eindhoven, 23 april 2012

Wizz Air heeft vandaag aangekondigd dat zij per december 2012 een nieuwe route zal gaan starten tussen Eindhoven Airport en Debrecen in Hongarije.

De route van Eindhoven naar Debrecen zal 2x per week op dinsdag en zaterdag worden gevlogen met een uiterst moderne en stille Airbus A-320 met 180 zitplaatsen. Start van deze route is 15 december 2012.

Wizzair verwacht zowel zakelijke reizigers als toeristen op deze route naar de tweede stad van Hongarije. Debrecen is gelegen in het oosten van Hongarije en is de hoofdstad van het comitaat Hajdú-Bihar.

Download PDF
Download PDF
berichten
Over Eindhoven Airport

Eindhoven Airport is de tweede luchthaven van Nederland. De luchthaven zorgt voor een makkelijke verbinding van Brainport met Europa en verder, in balans met de omgeving. Het gemak voor de reiziger komt tot uiting in onze klantbelofte. De luchtvaartmaatschappijen verbinden Zuid-Nederland met meer dan 85 toeristische en zakelijke bestemmingen. Samen met de partnerbedrijven biedt de luchthaven circa 1500 arbeidsplaatsen en is daarmee een van de grote werkgevers in de regio. We zijn ons bewust van de maatschappelijke impact die een luchthaven heeft. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in ons DNA, we hebben continu aandacht voor het evenwicht tussen internationale connectiviteit en de leefbaarheid in de omgeving. De aandelen van Eindhoven Airport N.V. zijn in handen van Schiphol Nederland B.V., de Provincie Noord-Brabant en de Gemeente Eindhoven.

Voor meer informatie - E-mail: press@eindhovenairport.nl Telefoon: 040-2919855 http://nieuws.eindhovenairport.nl/nl Twitter: https://twitter.com/EINairport


×

Select country