Nieuws & Media

Home

Wizz Air start nieuwe route vanaf Eindhoven

Eindhoven, 21 juni 2012

2 vluchten per week tussen Eindhoven en Skopje (Macedonië)

Wizz Air, de grootste low-cost luchtvaartmaatschappij van Centraal- en Oost Europa, heft vandaag aangekondigd dat zij op 28 oktober een nieuwe route gaat openen tussen Eindhoven Airport en Skopje, de hoofdstad van Macedonië. De route wordt tweemaal per week, iedere woensdag en zondag, gevlogen met een stille en moderne Airbus A320. Het eerste jaar worden er 30.000 passagiers op deze route verwacht.

Wizz Air is bekend van haar investeringen in de groeiende stroom aan passagiers tussen West- en Oost Europa en de lage tarieven die zij haar passagiers kan bieden. Om de start van deze nieuwe route te vieren heeft Wizz Air een aanbieding voor reizen vanaf eind oktober vanaf € 17,99 (inclusief verplichte belasting en boekingstoeslag) voor vroegboekers op www.wizzair.com.

We zijn erg tevreden met de aankondiging van de nieuwe route van Eindhoven naar Skopje in Macedonië. Deze nieuwe low-cost route zal reizigers nog meer aan Wizz Air binden met haar familievriendelijke producten als de Wizz Xclusive Club en de zakelijke reizigers middels het Wizz Flex fare.

Daniel de Carvalho, Corporate Communications Manager van Wizz Air

Opnieuw komt Wizz Air met een prima bestemming voor zowel de zakelijke als de leisure passagier. De hoofdstad van Macedonië is een grote stad met verschillende industrieën en ook nog eens een met een zeer fraai centrum waar de Byzantijnse en Ottomaanse invloeden nog steeds merkbaar zijn.

Fons Latour, Hoofd Commerciële Zaken van Eindhoven Airport

Wizz Air vliegt vanaf Eindhoven Airport naar 14 bestemmingen in Centraal- en Oost Europa: Riga (Letland), Vilnius (Litouwen), Gdansk, Katowice, Wroclaw, Warschau (Polen), Praag, Brno (Tjechië), Budapest, Debrecen (Hongarije), Belgrado (Servië), Skopje (Macedonië), Bucarest (Roemenië) en Sofia (Bulgarije).

Download PDF
Download PDF
berichten
Over Eindhoven Airport

Eindhoven Airport is de tweede luchthaven van Nederland. De luchthaven zorgt voor een makkelijke verbinding van Brainport met Europa en verder, in balans met de omgeving. Het gemak voor de reiziger komt tot uiting in onze klantbelofte. De luchtvaartmaatschappijen verbinden Zuid-Nederland met meer dan 85 toeristische en zakelijke bestemmingen. Samen met de partnerbedrijven biedt de luchthaven circa 1500 arbeidsplaatsen en is daarmee een van de grote werkgevers in de regio. We zijn ons bewust van de maatschappelijke impact die een luchthaven heeft. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in ons DNA, we hebben continu aandacht voor het evenwicht tussen internationale connectiviteit en de leefbaarheid in de omgeving. De aandelen van Eindhoven Airport N.V. zijn in handen van Schiphol Nederland B.V., de Provincie Noord-Brabant en de Gemeente Eindhoven.

Voor meer informatie - E-mail: press@eindhovenairport.nl Telefoon: 040-2919855 http://nieuws.eindhovenairport.nl/nl Twitter: https://twitter.com/EINairport


×

Select country