Nieuws & Media

Home

Openstelling parkeergarage P4 Eindhoven Airport

Eindhoven, 19 april 2012

De parkeergarage van Eindhoven Airport, op de hoek van de Luchthavenweg/Jan Hilgersweg, zal vrijdagmiddag 20 april aanstaande gedeeltelijk worden opengesteld.

Deze parkeergarage is een onderdeel van het parkeerterrein P4. Deze bovengrondse parkeergarage, bestaande uit begane grond en 4 dekken, heeft een capaciteit van 1410 parkeerplaatsen. De volledige openstelling staat gepland voor juni 2012. Deze extra capaciteit en de huidige parkeerterreinen van Eindhoven Airport, in totaal 5500 plaatsen, voorzien in de volledige behoefte aan parkeergelegenheid voor de passagiers van Eindhoven Airport tot 2015.

Voor 2014 staat reeds de start van de bouw van een tweede parkeergarage gepland die begin 2015 wordt opgeleverd, zodat ook vanaf 2015 voldoende parkeercapaciteit voorhanden blijft om de groei van de passagiers te kunnen faciliteren.

Download PDF
Download PDF
berichten
Over Eindhoven Airport

Eindhoven Airport is de tweede luchthaven van Nederland. De luchthaven zorgt voor een makkelijke verbinding van Brainport met Europa en verder, in balans met de omgeving. Het gemak voor de reiziger komt tot uiting in onze klantbelofte. De luchtvaartmaatschappijen verbinden Zuid-Nederland met meer dan 85 toeristische en zakelijke bestemmingen. Samen met de partnerbedrijven biedt de luchthaven circa 1500 arbeidsplaatsen en is daarmee een van de grote werkgevers in de regio. We zijn ons bewust van de maatschappelijke impact die een luchthaven heeft. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in ons DNA, we hebben continu aandacht voor het evenwicht tussen internationale connectiviteit en de leefbaarheid in de omgeving. De aandelen van Eindhoven Airport N.V. zijn in handen van Schiphol Nederland B.V., de Provincie Noord-Brabant en de Gemeente Eindhoven.

Voor meer informatie - E-mail: press@eindhovenairport.nl Telefoon: 040-2919855 http://nieuws.eindhovenairport.nl/nl Twitter: https://twitter.com/EINairport


×

Select country