Nieuws & Media

Home

Ryanair kondigt nieuwe route aan naar Zuid-Frankrijk en viert tevens haar 10 verjaardag op Eindhoven Airport

Eindhoven, 27 maart 2012

Ryanair,‘s wereld’s favoriete luchtvaartmaatschappij heeft vandaag een nieuwe rechtstreeks route van Eindhoven naar Carcassonne in Zuid-Frankrijk aangekondigd.

Deze route zal starten op 16 juni 2012 en wordt hiermee Ryanair’s 28e bestemming vanaf Eindhoven Airport. De route is aangekondigd op het moment dat Ryanair 10 jaar van aanwezigheid viert op Eindhoven Airport.

Met twee vluchten per week, op dinsdag en zondag, verwacht Ryanair 30.000 extra passagiers per jaar te vervoeren waarmee Ryanair dit jaar meer dan 1,6 miljoen reizigers vanaf Eindhoven Airport zal vervoeren. De exotische Franse stad Carcassonne in de provincie Languedoc, gelegen tussen Toulouse en Narbonne, staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. De stad herbergt een citadel welke als mooiste middeleeuwste stad van Europa wordt gekenmerkt. Naast deze bijzondere attractie biedt de stad talloze typische franse bars en restaurants.

Wij zijn bijzonder verheugd om opnieuw verdere groei in Nederland te kunnen aankondigen. Deze nieuwe route naar Carcassonne is de 28e rechtstreekse route naar- en van Eindhoven, onze grootste luchthaven in Nederland. Deze aankondiging komt slechts één dag na de start van het zomerseizoen welke gisteren begon met de start van Ryanair’s nieuwe route naar Boedapest. Daarnaast komt de aankondiging precies op tijd om Ryanair’s 10e verjaardag op Eindhoven te vieren. Carcassonne is de tweede franse bestemming vanaf Eindhoven en vluchten kunnen snel als aanbieding worden geboekt via www.ryanair.com. Aanbiedingen zijn er al vanaf € 28,99 en zijn beschikbaar vanaf woensdag 28 maart voor een periode van één week. Reismaand voor deze aanbieding is juni.

Michael Cawley, Ryanair’s COO en vice-CEO

Prijzen zijn inclusief belastingen en toeslagen maar exclusief optionele toeslagen als koffers, priority boarding of gereserveerde zitplaatsen.

Download PDF
Download PDF
berichten
Over Eindhoven Airport

Eindhoven Airport is de tweede luchthaven van Nederland. De luchthaven zorgt voor een makkelijke verbinding van Brainport met Europa en verder, in balans met de omgeving. Het gemak voor de reiziger komt tot uiting in onze klantbelofte. De luchtvaartmaatschappijen verbinden Zuid-Nederland met meer dan 85 toeristische en zakelijke bestemmingen. Samen met de partnerbedrijven biedt de luchthaven circa 1500 arbeidsplaatsen en is daarmee een van de grote werkgevers in de regio. We zijn ons bewust van de maatschappelijke impact die een luchthaven heeft. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in ons DNA, we hebben continu aandacht voor het evenwicht tussen internationale connectiviteit en de leefbaarheid in de omgeving. De aandelen van Eindhoven Airport N.V. zijn in handen van Schiphol Nederland B.V., de Provincie Noord-Brabant en de Gemeente Eindhoven.

Voor meer informatie - E-mail: press@eindhovenairport.nl Telefoon: 040-2919855 http://nieuws.eindhovenairport.nl/nl Twitter: https://twitter.com/EINairport


×

Select country