Nieuws & Media

Home

Nieuw stembureau op Eindhoven Airport

Eindhoven, 15 februari 2017

Voor mensen die op woensdag 15 maart vertrekken en aankomen op Eindhoven Airport bestaat dit jaar voor het eerst de mogelijkheid om op het vliegveld te stemmen voor de Tweede Kamerverkiezingen. Van 5.30 uur tot 18.00 uur is het stembureau in de hal van de terminal open. Ook mensen die werken op Flight Forum, bedrijventerrein Eindhoven Airport en Eindhoven Airport kunnen hier gemakkelijk hun stem uitbrengen. De gemeente Eindhoven wil hiermee de mogelijkheid om te kunnen stemmen vergroten.

Kiezerspas

Woont u in Eindhoven, dan volstaat een stempas. Komt u van buiten Eindhoven en wilt u op Eindhoven Airport stemmen, dan is het belangrijk om vooraf een kiezerspas aan te vragen. Met de kiezerspas kunt u stemmen in alle stemlokalen in heel Nederland. Dit kunt u tot en met 10 maart 2017 aanvragen bij de gemeente waarin u woont. U kunt de kiezerspas ook omzetten in een volmacht. Hierdoor kan iemand anders voor u stemmen op een willekeurig stembureau in Nederland.

Download PDF
Download PDF
berichten
Over Eindhoven Airport

Eindhoven Airport is de tweede luchthaven van Nederland met ruim 6,7 miljoen passagiers in 2019. De luchthaven zorgt voor een makkelijke verbinding van Brainport met Europa en verder, in balans met de omgeving. Het gemak voor de reiziger komt tot uiting in de klantbelofte ‘Always Easy’. De luchtvaartmaatschappijen verbinden Zuid-Nederland met meer dan 85 toeristische en zakelijke bestemmingen. Samen met de partnerbedrijven biedt de luchthaven bijna 2000 arbeidsplaatsen en is daarmee een van de grote werkgevers in de regio. We zijn ons bewust van de maatschappelijke impact die een luchthaven heeft. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in ons DNA, we hebben continu aandacht voor het evenwicht tussen internationale connectiviteit en de leefbaarheid in de omgeving. De aandelen van Eindhoven Airport N.V. zijn in handen van Schiphol Nederland B.V., de Provincie Noord-Brabant en de Gemeente Eindhoven.

Voor meer informatie - E-mail: press@eindhovenairport.nl Telefoon: 040-2919855 http://nieuws.eindhovenairport.nl/nl Twitter: https://twitter.com/EINairport


×

Select country