Nieuws & Media

Home

Ryanair start 9 nieuwe routes vanaf Eindhoven Airport

Eindhoven, 7 maart 2017

Luchtvaartmaatschappij Ryanair heeft vandaag aangekondigd om met ingang van het winterseizoen 2017 haar aanbod vanaf Eindhoven Airport met 9 nieuwe routes uit te breiden.

De bestemmingen die vanaf Eindhoven Airport worden toegevoegd zijn Aarhus (Denemarken), Edinburgh (Schotland), Milaan-Malpensa (Italië), Oradea (Roemenië), Praag (Tsjechië), Rabat (Marokko), Tanger (Marokko), Thessaloniki (Griekenland) en Valencia (Spanje).

Daarnaast worden de frequenties van enkele huidige routes verhoogd. Vanaf Eindhoven Airport wordt er met ingang van het winterseizoen 5 keer per week naar Madrid,  6 keer per week naar Manchester, 3 keer per week naar Marrakesh en 4 keer per week naar Sofia gevlogen.

Voor Eindhoven Airport betekent dit een verdere versteviging van haar netwerk richting de landen Denemarken, Griekenland, Groot-Brittannië, Italië, Marokko, Roemenië, Spanje en Tsjechië. Schotland wordt met de bestemming Edinburgh nieuw aan deze lijst toegevoegd.

Met de toevoeging van deze 9 nieuwe routes, vliegt Ryanair vanaf de Brabantse basis Eindhoven Airport naar 42 bestemmingen.

Vanaf Eindhoven Airport kun je nu naar meer dan 80 bestemmingen vliegen. Deze nieuwe verbindingen zijn een mooie aanwinst voor de regio Zuid Nederland en Noord België.

Flip Estourgie, Commercial Director
238740 9newroutes def 87f719 original 1488902081

Flip Estourgie, Commercial Director Eindhoven Airport (links) en Michael O’Leary CEO Ryanair (rechts)

Download PDF
Download PDF
berichten
Over Eindhoven Airport

Eindhoven Airport is de tweede luchthaven van Nederland. De luchthaven zorgt voor een makkelijke verbinding van Brainport met Europa en verder, in balans met de omgeving. Het gemak voor de reiziger komt tot uiting in onze klantbelofte. De luchtvaartmaatschappijen verbinden Zuid-Nederland met meer dan 85 toeristische en zakelijke bestemmingen. Samen met de partnerbedrijven biedt de luchthaven circa 1500 arbeidsplaatsen en is daarmee een van de grote werkgevers in de regio. We zijn ons bewust van de maatschappelijke impact die een luchthaven heeft. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in ons DNA, we hebben continu aandacht voor het evenwicht tussen internationale connectiviteit en de leefbaarheid in de omgeving. De aandelen van Eindhoven Airport N.V. zijn in handen van Schiphol Nederland B.V., de Provincie Noord-Brabant en de Gemeente Eindhoven.

Voor meer informatie - E-mail: press@eindhovenairport.nl Telefoon: 040-2919855 http://nieuws.eindhovenairport.nl/nl Twitter: https://twitter.com/EINairport


×

Select country