Nieuws & Media

Home

243392 vsopening9 ef6f76 large 1492087874

Victoria’s Secret is geopend op Eindhoven Airport

Eindhoven 13 april 2017

Vandaag is Victoria’s Secrets vierde filiaal in Nederland geopend, in de vertrekhal op Eindhoven Airport. De winkel is, net als de winkels op Schiphol en Amsterdam Centraal, een beauty & accessoires store met een panty-bar, beautyproducten en accessoires.

Alle bezoekers die op 13 april 2017 een aankoop hebben gedaan bij Victoria’s Secret op Eindhoven Airport, maken met hun unieke kassabonnummer automatisch kans op een trip naar Victoria’s Secrets flagship store in Londen. Op 18 april 2017 wordt via de facebookpagina van Eindhoven Airport het winnende kassabonnummer bekendgemaakt.

Wij zijn verheugd om tezamen met Luchthaven Eindhoven na de zeer succesvolle opening van een Rituals winkel op Eindhoven Airport, nu ook een Victoria’s Secret Beauty and Accessories store te mogen openen. We hopen en verwachten met deze winkel, voorzien van het allernieuwste shopconcept, een verdere bijdrage te kunnen leveren aan de reisbeleving vanuit Eindhoven Airport. 

Allan Henrich, CEO Lagardère Travel Retail Netherlands

Samen met Lagardère hebben we gezocht naar een mooi en populair merk voor op Eindhoven Airport, passend bij de wensen van onze passagiers. Victoria’s Secret is een echte aanwinst voor onze terminal. Het feit dat dit de eerste Victoria’s Secret winkel is in Zuid Nederland en Noord België maakt het ook zeer interessant. Niet alleen voor onze passagiers, maar ook voor andere bezoekers uit de regio.  

Flip Estourgie, Commercial director Eindhoven Airport

De Victoria’s Secret Store bevindt zich in de vertrekhal van Eindhoven Airport, nog voor de security check, dus is voor iedereen bereikbaar.

Adres: Eindhoven Airport | Luchthavenweg 25, Eindhoven

Dagelijks geopend van 07.00u tot 20.00u.

Over Victoria’s Secret 

Victoria's Secret is leading retailer van intimate apparel voor vrouwen en fashion -geïnspireerde underwear collecties, luxe parfums en cosmetica. Het merk heeft talloze supermodellen als brand ambassadors en geeft jaarlijks een wereldberoemde runway show.

Download PDF
Download PDF
berichten
Over Eindhoven Airport

Eindhoven Airport is de tweede luchthaven van Nederland met ruim 6,7 miljoen passagiers in 2019. De luchthaven zorgt voor een makkelijke verbinding van Brainport met Europa en verder, in balans met de omgeving. Het gemak voor de reiziger komt tot uiting in de klantbelofte ‘Always Easy’. De luchtvaartmaatschappijen verbinden Zuid-Nederland met meer dan 85 toeristische en zakelijke bestemmingen. Samen met de partnerbedrijven biedt de luchthaven bijna 2000 arbeidsplaatsen en is daarmee een van de grote werkgevers in de regio. We zijn ons bewust van de maatschappelijke impact die een luchthaven heeft. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in ons DNA, we hebben continu aandacht voor het evenwicht tussen internationale connectiviteit en de leefbaarheid in de omgeving. De aandelen van Eindhoven Airport N.V. zijn in handen van Schiphol Nederland B.V., de Provincie Noord-Brabant en de Gemeente Eindhoven.

Voor meer informatie - E-mail: press@eindhovenairport.nl Telefoon: 040-2919855 http://nieuws.eindhovenairport.nl/nl Twitter: https://twitter.com/EINairport


×

Select country