Nieuws & Media

Home

Onafhankelijk onderzoek door TNO

Eindhoven, 2 juni 2017

TNO onderzoekt onafhankelijk de oorzaak van de gedeeltelijke instorting van de in aanbouw zijnde parkeergarage.

Eindhoven Airport heeft besloten een onderzoek in te stellen naar de oorzaak van de gedeeltelijke instorting van de in aanbouw zijnde parkeergarage. Dit onderzoek zal plaatsvinden onafhankelijk van de eerder aangekondigde onderzoeken van BAM.

Het onderzoek zal uitgevoerd worden door TNO in opdracht van Eindhoven Airport en zal naar verwachting begin volgende week starten. De doorlooptijd is enkele weken tot een paar maanden.

Download PDF
Download PDF
berichten
Over Eindhoven Airport

Eindhoven Airport is de tweede luchthaven van Nederland met ruim 6,7 miljoen passagiers in 2019. De luchthaven zorgt voor een makkelijke verbinding van Brainport met Europa en verder, in balans met de omgeving. Het gemak voor de reiziger komt tot uiting in de klantbelofte ‘Always Easy’. De luchtvaartmaatschappijen verbinden Zuid-Nederland met meer dan 85 toeristische en zakelijke bestemmingen. Samen met de partnerbedrijven biedt de luchthaven bijna 2000 arbeidsplaatsen en is daarmee een van de grote werkgevers in de regio. We zijn ons bewust van de maatschappelijke impact die een luchthaven heeft. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in ons DNA, we hebben continu aandacht voor het evenwicht tussen internationale connectiviteit en de leefbaarheid in de omgeving. De aandelen van Eindhoven Airport N.V. zijn in handen van Schiphol Nederland B.V., de Provincie Noord-Brabant en de Gemeente Eindhoven.

Voor meer informatie - E-mail: press@eindhovenairport.nl Telefoon: 040-2919855 http://nieuws.eindhovenairport.nl/nl Twitter: https://twitter.com/EINairport


×

Select country