Nieuws & Media

Home

Uitbreiding directie Eindhoven Airport N.V.

Eindhoven, 17 juli 2017

Mirjam van den Bogaard (42 jaar) treedt vanaf heden toe tot de directie van Eindhoven Airport N.V..

De aandeelhouders hebben daartoe besloten op voordracht van de Raad van Commissarissen. De Raad vond uitbreiding van de directie wenselijk vanwege de snelle ontwikkeling van de luchthaven en de toegenomen complexiteit van de luchthavenprocessen.

Mirjam van den Bogaard is sinds juni 2009 op de luchthaven werkzaam als Operations Director en onder andere verantwoordelijk voor de safety en security. In deze functie, en als lid van het management team, leverde zij al een belangrijke bijdrage aan het strategisch beleid van de luchthaven. Mirjam van den Bogaard zal in de functie van Chief Operations Officer (COO) samen met Joost Meijs (CEO) het directieteam vormen.

253711 lr ehv airport 510 306215 original 1500283882

Mirjam van den Bogaard/Eindhoven Airport N.V.

Download PDF
Download PDF
berichten
Over Eindhoven Airport

Eindhoven Airport is de tweede luchthaven van Nederland met ruim 6,7 miljoen passagiers in 2019. De luchthaven zorgt voor een makkelijke verbinding van Brainport met Europa en verder, in balans met de omgeving. Het gemak voor de reiziger komt tot uiting in de klantbelofte ‘Always Easy’. De luchtvaartmaatschappijen verbinden Zuid-Nederland met meer dan 85 toeristische en zakelijke bestemmingen. Samen met de partnerbedrijven biedt de luchthaven bijna 2000 arbeidsplaatsen en is daarmee een van de grote werkgevers in de regio. We zijn ons bewust van de maatschappelijke impact die een luchthaven heeft. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in ons DNA, we hebben continu aandacht voor het evenwicht tussen internationale connectiviteit en de leefbaarheid in de omgeving. De aandelen van Eindhoven Airport N.V. zijn in handen van Schiphol Nederland B.V., de Provincie Noord-Brabant en de Gemeente Eindhoven.

Voor meer informatie - E-mail: press@eindhovenairport.nl Telefoon: 040-2919855 http://nieuws.eindhovenairport.nl/nl Twitter: https://twitter.com/EINairport


×

Select country