Nieuws & Media

Home

Turkije-specialist Corendon start met dagcharter naar Istanbul vanaf Eindhoven Airport

Eindhoven, 8 januari 2004

De bruisende hoofdstad Istanbul is helemaal in en vanaf 19 maart vliegt Turkije-specialist Corendon dagelijks naar deze kleurrijke metropool tegen ongekend lage tarieven: vanaf 19 Euro vlieg je er nu heen. Bovendien kunnen via het 'dynamic packaging-systeem' naast de vliegtickets ook autohuur, hotelovernachtingen, transfers en excursies 'los' geboekt worden. Makkelijk, snel en goedkoop. Specialist Corendon bewijst dat low cost ook werkelijk low cost kan zijn!

Istanbul bruisend hart van oost en west

De opmars van Turkije als vakantiebestemming lijkt niet te stuiten. Dit fascinerende land biedt dan ook een schatkamer vol reisontdekkingen, met als bruisend hart de aan de Bosphorus gelegen hoofdstad Istanbul, voormalig Byzantium en Constantinopel. Het is een hippe, intrigerende stad met een enorm trendy uitgaansleven, fantastische winkels, restaurants, bazaars, geurige oosterse markten en een ongekende schat aan cultuur.

 

Corendon charter naar Istanbul

Met ingang van 19 maart vertrekt er elke dag een charter vanaf luchthaven Eindhoven naar Istanbul - Sabiha Gokcen Airport. De vliegtijd bedraagt nog geen 2,5 uur en de vertrektijden zijn ideaal. Je vertrekt om 15.00 uur vanuit Nederland en komt om 19.00 uur lokale tijd aan. De terugreis vangt aan om 12.00 uur en arriveert om 14.00 uur in Eindhoven. Er wordt gevlogen met een Boeing 737-300, die ruimte biedt aan 148 personen.  

 

Tophotels vanaf 10 Euro (inclusief ontbijt!)

In Istanbul heeft Corendon de 50 leukste, hipste en best gelegen hotels in alle klassen tegen super scherpe tarieven gecontracteerd. Voor een bedrag van 10 Euro per nacht inclusief ontbijt verblijf je al in driesterren Hotel Sunshine en voor 19 Euro per persoon in Hotel Pera Palas, een hotel waar vroeger beroemde personen verbleven, zoals Kemal Ataturk en Agatha Christie. En zelfs het vijfsterren Swissotel bij de Bosphorus en het Hyatt Regency zijn door Corendon voor de Istanbul-Top 50 gecontracteerd.

 

Istanbul is cool, zeker voor wat betreft het uitgaan. Hippe   restaurants zijn er volop. Enkele namen van dit moment: Reina, Evo, Ulus 29, Buzz en de Red Room. Voor later op de avond zijn de Soho Supper Club en de Oriënt Express Bar (gevestigd in het Pera Palas hotel) aanraders.

 

Reserveringen en informatie

Via de reisagent of de website www.corendon.com zijn de vliegtickets, hotelovernachtingen en transfers los te reserveren. 

 

Corendon is van 13 tot en met 18 januari met een stand aanwezig op de vakantiebeurs in Utrecht: hal 1, A 126.

Van 24 januari tot en met 1 februari is Corendon aanwezig op het vakantiesalon in Antwerpen: hal 4, stand 479.

Download PDF
Download PDF
berichten
Over Eindhoven Airport

Eindhoven Airport is de tweede luchthaven van Nederland. De luchthaven zorgt voor een makkelijke verbinding van Brainport met Europa en verder, in balans met de omgeving. Het gemak voor de reiziger komt tot uiting in onze klantbelofte. De luchtvaartmaatschappijen verbinden Zuid-Nederland met 80 bestemmingen. Samen met de partnerbedrijven biedt de luchthaven circa 1500 arbeidsplaatsen en is daarmee een van de grote werkgevers in de regio. We zijn ons bewust van de maatschappelijke impact die een luchthaven heeft. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in ons DNA, we hebben continu aandacht voor het evenwicht tussen internationale connectiviteit en de leefbaarheid in de omgeving. De aandelen van Eindhoven Airport N.V. zijn in handen van Schiphol Nederland B.V., de Provincie Noord-Brabant en de Gemeente Eindhoven.

Voor meer informatie - E-mail: press@eindhovenairport.nl Telefoon: 040-2919855 http://nieuws.eindhovenairport.nl/nl Twitter: https://twitter.com/EINairport


×

Select country