Nieuws & Media

Home

400 extra parkeerplaatsen op Eindhoven Airport

Eindhoven, 21 juli 2004

Eindhoven Airport neemt vandaag een nieuw parkeerterrein P4 in gebruik waardoor de parkeercapaciteit met 400 plaatsen toeneemt tot ruim 1600. P4 ligt op 300 meter van de hoofdingang. De forse groei in het aantal passagiers vormt de reden voor het versneld uitbreiden van het aantal parkeerterreinen op de luchthaven.

 

Op P4 betaalt men voor het eerste uur parkeren €3,00, ieder volgend uur kost

€2,00 en 1 dag kost €14,00. Een compleet overzicht van de parkeertarieven staat op www.eindhovenairport.nl.

 

Eindhoven Airport beschikt nu over de volgende parkeerterreinen:

P1 – recht voor de hoofdingang – passagiers/autoverhuurbedrijven

P2 – achter het Welschap Business Center – abonnementhouders

P3 – op 200 meter van de luchthaven – passagiers

P4 – op 300 meter van de luchthaven – passagiers

P5 – op 500 meter van de luchthaven - passagiers

 

P5 bevindt zich op het terrein van Flight Forum en biedt extra parkeerruimte wanneer de overige terreinen bezet zijn. Vanuit P5 kan men gratis gebruik maken van de busdienst die ieder kwartier van en naar de luchthaven rijdt.

Download PDF
Download PDF
berichten
Over Eindhoven Airport

Eindhoven Airport is de tweede luchthaven van Nederland. De luchthaven zorgt voor een makkelijke verbinding van Brainport met Europa en verder, in balans met de omgeving. Het gemak voor de reiziger komt tot uiting in onze klantbelofte. De luchtvaartmaatschappijen verbinden Zuid-Nederland met 80 bestemmingen. Samen met de partnerbedrijven biedt de luchthaven circa 1500 arbeidsplaatsen en is daarmee een van de grote werkgevers in de regio. We zijn ons bewust van de maatschappelijke impact die een luchthaven heeft. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in ons DNA, we hebben continu aandacht voor het evenwicht tussen internationale connectiviteit en de leefbaarheid in de omgeving. De aandelen van Eindhoven Airport N.V. zijn in handen van Schiphol Nederland B.V., de Provincie Noord-Brabant en de Gemeente Eindhoven.

Voor meer informatie - E-mail: press@eindhovenairport.nl Telefoon: 040-2919855 http://nieuws.eindhovenairport.nl/nl Twitter: https://twitter.com/EINairport


×

Select country