Nieuws & Media

Home

Ryanair start Rome vanaf Eindhoven Airport

Eindhoven, 27 juli 2004

Vanaf 20 september zal Ryanair een dagelijkse verbinding onderhouden van Eindhoven Airport naar Rome. De vlucht zal worden uitgevoerd met een B737-800 met 189 zitplaatsen.

Deze nieuwe bestemming sluit aan bij de wensen van zowel de zakelijke reiziger als van de vakantiepassagier in deze regio. Wij zijn ervan overtuigd dat de vlucht naar Rome het net zo goed zal doen als de in februari gestarte Barcelona/Girona verbinding. We realiseren ook deze uitbreiding binnen de in de Regionale Overeenkomst gemaakte afspraken. Bovendien wordt Rome uitgevoerd met een B737-800, een modern en geluidsarm toestel, conform de wensen van de omgeving. Eindhoven Airport vervult in toenemende mate een belangrijke rol in Zuidoost Brabant; de bereikbaarheid van de regio neemt toe evenals het aantal arbeidsplaatsen. En dat alles in samenspraak met de omgeving, dat is uniek in Nederland

Bart de Boer, algemeen directeur Eindhoven Airport N.V.

Ryanair vliegt momenteel al twee maal daags naar Londen Stansted en éénmaal daags naar Barcelona/Girona vanaf Eindhoven Airport.

Download PDF
Download PDF
berichten
Over Eindhoven Airport

Eindhoven Airport is de tweede luchthaven van Nederland. De luchthaven zorgt voor een makkelijke verbinding van Brainport met Europa en verder, in balans met de omgeving. Het gemak voor de reiziger komt tot uiting in onze klantbelofte. De luchtvaartmaatschappijen verbinden Zuid-Nederland met meer dan 85 toeristische en zakelijke bestemmingen. Samen met de partnerbedrijven biedt de luchthaven circa 1500 arbeidsplaatsen en is daarmee een van de grote werkgevers in de regio. We zijn ons bewust van de maatschappelijke impact die een luchthaven heeft. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in ons DNA, we hebben continu aandacht voor het evenwicht tussen internationale connectiviteit en de leefbaarheid in de omgeving. De aandelen van Eindhoven Airport N.V. zijn in handen van Schiphol Nederland B.V., de Provincie Noord-Brabant en de Gemeente Eindhoven.

Voor meer informatie - E-mail: press@eindhovenairport.nl Telefoon: 040-2919855 http://nieuws.eindhovenairport.nl/nl Twitter: https://twitter.com/EINairport


×

Select country