Nieuws & Media

Home

Kunst- & vliegwerk

Eindhoven, 1 mei 2007

Vanaf vandaag stelt Eindhoven Airport een deel van haar ruimte beschikbaar aan kunstenaars. Op de eerste verdieping van de terminal krijgen beeldend kunstenaars gedurende een bepaalde periode de gelegenheid hun werk aan het publiek te tonen.

De eerste exposanten zijn de kunstschilders Har Naus en Miek Versteden. Hun werk is van 1 mei tot 30 juni gedurende de openingstijden van het vliegveld te zien (maandag t/m vrijdag 05.45-23.00; woensdag 05.30-23.00; zaterdag 06.45-20.00; zondag 10.00-22.00). De expositieruimte is vrij toegankelijk. Kunstenaars die meer willen weten over deze expositiemogelijkheid kunnen per e-mail contact opnemen met Barbara de Ruiter (barbara.deruiter@eindhovenairport.nl).

Download PDF
Download PDF
berichten
Over Eindhoven Airport

Eindhoven Airport is de tweede luchthaven van Nederland. De luchthaven zorgt voor een makkelijke verbinding van Brainport met Europa en verder, in balans met de omgeving. Het gemak voor de reiziger komt tot uiting in onze klantbelofte. De luchtvaartmaatschappijen verbinden Zuid-Nederland met meer dan 85 toeristische en zakelijke bestemmingen. Samen met de partnerbedrijven biedt de luchthaven circa 1500 arbeidsplaatsen en is daarmee een van de grote werkgevers in de regio. We zijn ons bewust van de maatschappelijke impact die een luchthaven heeft. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in ons DNA, we hebben continu aandacht voor het evenwicht tussen internationale connectiviteit en de leefbaarheid in de omgeving. De aandelen van Eindhoven Airport N.V. zijn in handen van Schiphol Nederland B.V., de Provincie Noord-Brabant en de Gemeente Eindhoven.

Voor meer informatie - E-mail: press@eindhovenairport.nl Telefoon: 040-2919855 http://nieuws.eindhovenairport.nl/nl Twitter: https://twitter.com/EINairport


×

Select country