Nieuws & Media

Home

Van Eindhoven naar Zűrich, Barcelona & Műnchen-West (Augsburg)

Eindhoven, 10 februari 2005

Luchtvaartmaatschappij Denim Airways vliegt vanaf maandag 4 april a.s. vijf maal per week van Eindhoven naar Zűrich (waarvan drie maal met een tussenstop in München-West/Augsburg), twee maal per week naar Barcelona en drie maal per week naar Műnchen-West (Augsburg).

De vluchten worden uitgevoerd met een Fokker 50. Denim Airways is gevestigd op Eindhoven Airport en reeds geruime tijd actief in het Europese luchtruim. Managing Director van Denim Airways, Raymond Vrijenhoek is verheugd nu ook vanaf Eindhoven diverse lijndiensten te kunnen aanbieden. Ook algemeen directeur van Eindhoven Airport, Bart de Boer is van mening dat deze uitbreiding van het aantal bestemmingen vanaf de luchthaven van meerwaarde voor de omgeving en de economie is.

Actuele vluchttijden en overige informatie zijn te vinden op www.denimairways.com en www.eindhovenairport.nl.

Download PDF
Download PDF
berichten
Over Eindhoven Airport

Eindhoven Airport is de tweede luchthaven van Nederland. De luchthaven zorgt voor een makkelijke verbinding van Brainport met Europa en verder, in balans met de omgeving. Het gemak voor de reiziger komt tot uiting in onze klantbelofte. De luchtvaartmaatschappijen verbinden Zuid-Nederland met meer dan 85 toeristische en zakelijke bestemmingen. Samen met de partnerbedrijven biedt de luchthaven circa 1500 arbeidsplaatsen en is daarmee een van de grote werkgevers in de regio. We zijn ons bewust van de maatschappelijke impact die een luchthaven heeft. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in ons DNA, we hebben continu aandacht voor het evenwicht tussen internationale connectiviteit en de leefbaarheid in de omgeving. De aandelen van Eindhoven Airport N.V. zijn in handen van Schiphol Nederland B.V., de Provincie Noord-Brabant en de Gemeente Eindhoven.

Voor meer informatie - E-mail: press@eindhovenairport.nl Telefoon: 040-2919855 http://nieuws.eindhovenairport.nl/nl Twitter: https://twitter.com/EINairport


×

Select country