Nieuws & Media

Home

Eindhoven Airport tijdelijk gesloten door de weersomstandigheden

Eindhoven 11 december 2017, 12.30 uur

Op dit moment is vliegverkeer van- en naar Eindhoven Airport niet mogelijk vanwege de weersomstandigheden. Diverse vluchten van- en naar de luchthaven zijn geannuleerd/vertraagd of zijn uitgeweken naar andere luchthavens.

Voor meer informatie kunnen passagiers terecht op de website van Eindhoven Airport of bij hun luchtvaartmaatschappij.

Noot voor de redactie: Er worden geen verdere (telefonische) mededelingen gedaan over de gevolgen ten aanzien van de weersituatie op Eindhoven Airport. Indien aan de orde zal een volgend persbericht worden verstuurd.

Download PDF
Download PDF
berichten
Over Eindhoven Airport

Eindhoven Airport is de tweede luchthaven van Nederland. De luchthaven zorgt voor een makkelijke verbinding van Brainport met Europa en verder, in balans met de omgeving. Het gemak voor de reiziger komt tot uiting in onze klantbelofte. De luchtvaartmaatschappijen verbinden Zuid-Nederland met meer dan 85 toeristische en zakelijke bestemmingen. Samen met de partnerbedrijven biedt de luchthaven circa 1500 arbeidsplaatsen en is daarmee een van de grote werkgevers in de regio. We zijn ons bewust van de maatschappelijke impact die een luchthaven heeft. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in ons DNA, we hebben continu aandacht voor het evenwicht tussen internationale connectiviteit en de leefbaarheid in de omgeving. De aandelen van Eindhoven Airport N.V. zijn in handen van Schiphol Nederland B.V., de Provincie Noord-Brabant en de Gemeente Eindhoven.

Voor meer informatie - E-mail: press@eindhovenairport.nl Telefoon: 040-2919855 http://nieuws.eindhovenairport.nl/nl Twitter: https://twitter.com/EINairport


×

Select country