Nieuws & Media

Home

Eindhoven Airport weer open voor vliegverkeer

Eindhoven, 11 december 2017 14.30 uur

Het vliegverkeer van en naar Eindhoven Airport ondervindt hinder als gevolg van de weersomstandigheden van vandaag. Op dit moment kan er echter weer gevlogen worden.

Voor meer informatie over de actuele stand van zaken kunnen passagiers terecht op de website van Eindhoven Airport of bij hun luchtvaartmaatschappij.

Noot voor de redactie: Er worden geen verdere (telefonische) mededelingen gedaan over de gevolgen ten aanzien van de weersituatie op Eindhoven Airport. Indien aan de orde zal een volgend persbericht worden verstuurd.

Download PDF
Download PDF
berichten
Over Eindhoven Airport

Eindhoven Airport is de tweede luchthaven van Nederland. De luchthaven zorgt voor een makkelijke verbinding van Brainport met Europa en verder, in balans met de omgeving. Het gemak voor de reiziger komt tot uiting in onze klantbelofte. De luchtvaartmaatschappijen verbinden Zuid-Nederland met meer dan 85 toeristische en zakelijke bestemmingen. Samen met de partnerbedrijven biedt de luchthaven circa 1500 arbeidsplaatsen en is daarmee een van de grote werkgevers in de regio. We zijn ons bewust van de maatschappelijke impact die een luchthaven heeft. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in ons DNA, we hebben continu aandacht voor het evenwicht tussen internationale connectiviteit en de leefbaarheid in de omgeving. De aandelen van Eindhoven Airport N.V. zijn in handen van Schiphol Nederland B.V., de Provincie Noord-Brabant en de Gemeente Eindhoven.

Voor meer informatie - E-mail: press@eindhovenairport.nl Telefoon: 040-2919855 http://nieuws.eindhovenairport.nl/nl Twitter: https://twitter.com/EINairport


×

Select country