Nieuws & Media

Home

268527 rijeka 86f26e large 1513763763

Eindhoven Airport voegt Kroatië toe als bestemming

Eindhoven, 20 december 2017

Vanaf 21 december zal de nieuwste bestemming van Transavia te boeken zijn voor het zomerseizoen van 2018 vanaf Eindhoven Airport.

De luchtvaartmaatschappij gaat tweemaal per week vanaf Eindhoven Airport naar Rijeka in Kroatië vliegen in de zomermaanden juli en augustus. Op donderdag en zondag wordt de Kroatische zonbestemming aangevlogen tijdens het hoogseizoen. Met deze uitbreiding zal Rijeka de eerste Kroatische bestemming zijn die vanaf Eindhoven Airport aangeboden zal worden.

Kroatië is op dit moment erg in trek onder de Nederlandse en Vlaamse vakantiereiziger. Rijeka is de voornaamste havenstad van Kroatië waarbij de luchthaven is gevestigd op het grootste eiland dat het land rijk is; Krk. Tevens bevindt de badplaats zich in het kloppend toeristisch hart van Kroatië; Istrië. Deze streek kenmerkt zich door schitterende stranden aan de Adriatische kust, een groot aantal nationale parken en historische steden als Rovinj en Pula. Het totaal aantal bestemmingen van Transavia vanaf Eindhoven Airport komt hiermee op 26.

Download PDF
Download PDF
berichten
Over Eindhoven Airport

Eindhoven Airport is de tweede luchthaven van Nederland met ruim 6,7 miljoen passagiers in 2019. De luchthaven zorgt voor een makkelijke verbinding van Brainport met Europa en verder, in balans met de omgeving. Het gemak voor de reiziger komt tot uiting in de klantbelofte ‘Always Easy’. De luchtvaartmaatschappijen verbinden Zuid-Nederland met meer dan 85 toeristische en zakelijke bestemmingen. Samen met de partnerbedrijven biedt de luchthaven bijna 2000 arbeidsplaatsen en is daarmee een van de grote werkgevers in de regio. We zijn ons bewust van de maatschappelijke impact die een luchthaven heeft. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in ons DNA, we hebben continu aandacht voor het evenwicht tussen internationale connectiviteit en de leefbaarheid in de omgeving. De aandelen van Eindhoven Airport N.V. zijn in handen van Schiphol Nederland B.V., de Provincie Noord-Brabant en de Gemeente Eindhoven.

Voor meer informatie - E-mail: press@eindhovenairport.nl Telefoon: 040-2919855 http://nieuws.eindhovenairport.nl/nl Twitter: https://twitter.com/EINairport


×

Select country