Nieuws & Media

Home

270051 foto%20pb 21c631 original 1516259294

Eindhoven Airport official airport PSV

Eindhoven, 18 januari 2018

Eindhoven Airport en PSV hebben de overeenkomst waarin de luchthaven geldt als official airport van de club verlengd. Wanneer mogelijk vliegen selectie, jeugdteams, staf, scouts en directie vanaf de luchthaven naar alle bestemmingen in het buitenland.

PSV-privileges 

Dankzij het official airport programma heeft PSV bij reizen verschillende privileges zoals een eigen check-in balie, parkeerplekken en security doorgang. PSV is via verschillende uitingen zichtbaar in de terminal, waarmee de club op jaarbasis zo’n 5,7 miljoen mensen welkom heet op Eindhoven Airport. Zo bevindt zich aan de buitenzijde van de luchthaven een teamfoto waarmee reizigers op de foto kunnen. Daarnaast worden reizigers die Eindhoven aandoen verwelkomd door PSV-legendes, die staan afgebeeld in de aankomstruimte van Eindhoven Airport.

'Zeer tevreden'

Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Eindhoven Airport. Al vele jaren vliegen onze teams vanaf Eindhoven Airport naar de meest uiteenlopende bestemmingen voor wedstrijden, trainingskampen of toernooien. Dat bevalt ons uitstekend, we zijn blij dat we op dezelfde manier van de luchthaven gebruik kunnen blijven maken.

Frans Janssen, commercieel directeur PSV

'Trots'

Eindhoven Airport verwelkomde in 2017 zo’n 5,7 miljoen passagiers en is daarmee de tweede luchthaven van Nederland.

We zijn trots dat we deze samenwerking hebben kunnen verlengen, waarbij het mes aan twee kanten snijdt. Als regio hebben we een heleboel waar we trots op kunnen zijn en elkaar kunnen helpen, laten we dat ook uitdragen. Deze samenwerking tussen PSV en onze luchthaven is daar een voorbeeld van. We brengen een echte PSV beleving in de terminal en alle fans zien via verschillende PSV kanalen dat Eindhoven Airport de makkelijkste manier is om meer dan 80 bestemmingen te bereiken.

Flip Estourgie, commercieel directeur Eindhoven Airport.

V.l.n.r. foto 1:

Eindhoven Airport: Eli Lejeune, Flip Estourgie. PSV:  Frans Janssen, Koen van Haastert

Download PDF
Download PDF
berichten
Over Eindhoven Airport

Eindhoven Airport is de tweede luchthaven van Nederland met ruim 6,7 miljoen passagiers in 2019. De luchthaven zorgt voor een makkelijke verbinding van Brainport met Europa en verder, in balans met de omgeving. Het gemak voor de reiziger komt tot uiting in de klantbelofte ‘Always Easy’. De luchtvaartmaatschappijen verbinden Zuid-Nederland met meer dan 85 toeristische en zakelijke bestemmingen. Samen met de partnerbedrijven biedt de luchthaven bijna 2000 arbeidsplaatsen en is daarmee een van de grote werkgevers in de regio. We zijn ons bewust van de maatschappelijke impact die een luchthaven heeft. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in ons DNA, we hebben continu aandacht voor het evenwicht tussen internationale connectiviteit en de leefbaarheid in de omgeving. De aandelen van Eindhoven Airport N.V. zijn in handen van Schiphol Nederland B.V., de Provincie Noord-Brabant en de Gemeente Eindhoven.

Voor meer informatie - E-mail: press@eindhovenairport.nl Telefoon: 040-2919855 http://nieuws.eindhovenairport.nl/nl Twitter: https://twitter.com/EINairport


×

Select country