Nieuws & Media

Home

Nieuwe commissarissen Eindhoven Airport N.V.

Eindhoven, 29 maart 2018

Met ingang van vandaag heeft Eindhoven Airport een nieuwe president-commissaris, namelijk de heer ir. L.J.T. (Bert) van der Els. Hij volgt daarmee de heer drs. P.J.J.M. (Peter) Swinkels op wiens laatst mogelijk termijn als commissaris in maart 2018 is verstreken. De heer Swinkels is 12 jaar president-commissaris geweest (3 termijnen van elk 4 jaar).

Ook treedt per vandaag de heer drs. C.G.M. (Carlo) van Kemenade toe tot de Raad van Commissarissen. Hij volgt de heer A.P.A. (Ad) de Jong op, wiens derde en laatste zittingstermijn eveneens in maart is verstreken.  

De heer Van der Els (1954) is voormalig directeur en CEO van Heijmans NV en bekleedt nu een aantal toezichthoudende functies.

De heer Van Kemenade (1964) is voormalig COO van DLL en is nu directievoorzitter van Obvion N.V..

De aandeelhouders, de Raad van Commissarissen en de directie van Eindhoven Airport N.V. zijn de heren Swinkels en De Jong zeer erkentelijk voor hun jarenlange inzet en betrokkenheid bij de succesvolle ontwikkeling van Eindhoven Airport en zijn ervan overtuigd met de heren Van der Els en Van Kemenade goede opvolgers te hebben gevonden.

De overige leden van de Raad van Commissarissen zijn de heren J.W. (Jan Willem) Weissink MBA en drs. P.L.A. (Paul) Rüpp en mevrouw drs. B.I. (Birgit) Otto.

Download PDF
Download PDF
berichten
Over Eindhoven Airport

Eindhoven Airport is de tweede luchthaven van Nederland met ruim 6,7 miljoen passagiers in 2019. De luchthaven zorgt voor een makkelijke verbinding van Brainport met Europa en verder, in balans met de omgeving. Het gemak voor de reiziger komt tot uiting in de klantbelofte ‘Always Easy’. De luchtvaartmaatschappijen verbinden Zuid-Nederland met meer dan 85 toeristische en zakelijke bestemmingen. Samen met de partnerbedrijven biedt de luchthaven bijna 2000 arbeidsplaatsen en is daarmee een van de grote werkgevers in de regio. We zijn ons bewust van de maatschappelijke impact die een luchthaven heeft. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in ons DNA, we hebben continu aandacht voor het evenwicht tussen internationale connectiviteit en de leefbaarheid in de omgeving. De aandelen van Eindhoven Airport N.V. zijn in handen van Schiphol Nederland B.V., de Provincie Noord-Brabant en de Gemeente Eindhoven.

Voor meer informatie - E-mail: press@eindhovenairport.nl Telefoon: 040-2919855 http://nieuws.eindhovenairport.nl/nl Twitter: https://twitter.com/EINairport


×

Select country