Nieuws & Media

Home

Wenen nieuwe bestemming vanaf Eindhoven Airport

Eindhoven, 16 april 2018

Vanaf maandag 16 april is Wenen als nieuwe bestemming van Wizzair vanaf Eindhoven Airport te boeken. De Hongaarse luchtvaartmaatschappij gaat tweemaal per week, op maandag en vrijdag, vanaf Eindhoven Airport naar de Oostenrijkse hoofdstad vliegen. Deze route is tot stand gekomen doordat Wizzair later dit jaar een basis zal openen op Schwechat Airport in Wenen. Eindhoven is één van de eerste routes die vanaf Wenen wordt aangeboden door Wizzair. Op maandag 2 juli zal de eerste vlucht plaatsvinden.

Met deze uitbreiding wordt Wenen de twintigste bestemming van Wizzair vanaf Eindhoven Airport. De stad aan de Donau is de laatste jaren zeer in trek bij reizigers uit de Benelux, en dat beperkt zich niet alleen tot een citytrip. Zo is Wenen bovendien ook een goede match voor bedrijven die actief zijn in de automotive branche en hightechsector.

277933 wenen 1e7a8a original 1523888364
Download PDF
Download PDF
berichten
Over Eindhoven Airport

Eindhoven Airport is de tweede luchthaven van Nederland met ruim 6,7 miljoen passagiers in 2019. De luchthaven zorgt voor een makkelijke verbinding van Brainport met Europa en verder, in balans met de omgeving. Het gemak voor de reiziger komt tot uiting in de klantbelofte ‘Always Easy’. De luchtvaartmaatschappijen verbinden Zuid-Nederland met meer dan 85 toeristische en zakelijke bestemmingen. Samen met de partnerbedrijven biedt de luchthaven bijna 2000 arbeidsplaatsen en is daarmee een van de grote werkgevers in de regio. We zijn ons bewust van de maatschappelijke impact die een luchthaven heeft. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in ons DNA, we hebben continu aandacht voor het evenwicht tussen internationale connectiviteit en de leefbaarheid in de omgeving. De aandelen van Eindhoven Airport N.V. zijn in handen van Schiphol Nederland B.V., de Provincie Noord-Brabant en de Gemeente Eindhoven.

Voor meer informatie - E-mail: press@eindhovenairport.nl Telefoon: 040-2919855 http://nieuws.eindhovenairport.nl/nl Twitter: https://twitter.com/EINairport


×

Select country