Nieuws & Media

Home

Gevolgen staking Ryanair voor Eindhoven Airport

Gedurende de afgelopen week zijn alle mogelijke voorbereidingen getroffen om reizigers zo goed mogelijk voor te bereiden op de gevolgen van de aangekondigde staking bij Ryanair. Er is intensief contact geweest tussen Eindhoven Airport en Ryanair. Inmiddels is bekend dat een aantal vertrekkende en  inkomende vluchten geannuleerd is door de staking. Alle bevestigde informatie is onmiddellijk gedeeld op de website en wordt zo nodig direct geactualiseerd.

 

Voorbereidingen

Bij de voorbereidingen op de mogelijke gevolgen van de aangekondigde staking is uitgegaan van het zo snel als mogelijk  en correct informeren van de reizigers.

Om onze reizigers goed op de hoogte te houden, is  een opvallende gele balk op de homepage van onze website geplaatst, actuele informatie staat op de aankomst- en vertrektijden pagina’s. Ook ons klantencontactcentrum is volledig en snel geïnformeerd.

Actuele situatie

Inmiddels is bekend dat Ryanair voor vandaag in totaal 14 vluchten van en naar Eindhoven Airport heeft geannuleerd. Vluchten van en naar Praag, Marseille, Porto, Pisa, Catania en Faro werden al op 27 september geannuleerd. Vanochtend zijn daar bij gekomen Dublin en Stansted. Gedurende de dag volgen wij de ontwikkelingen op de voet. De eventueel gewijzigde aankomst- en vertrektijden en eventuele annuleringen worden onmiddellijk op de website gepubliceerd. 

 

Download PDF
Download PDF
berichten
Over Eindhoven Airport

Eindhoven Airport is de tweede luchthaven van Nederland met ruim 6,7 miljoen passagiers in 2019. De luchthaven zorgt voor een makkelijke verbinding van Brainport met Europa en verder, in balans met de omgeving. Het gemak voor de reiziger komt tot uiting in de klantbelofte ‘Always Easy’. De luchtvaartmaatschappijen verbinden Zuid-Nederland met meer dan 85 toeristische en zakelijke bestemmingen. Samen met de partnerbedrijven biedt de luchthaven bijna 2000 arbeidsplaatsen en is daarmee een van de grote werkgevers in de regio. We zijn ons bewust van de maatschappelijke impact die een luchthaven heeft. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in ons DNA, we hebben continu aandacht voor het evenwicht tussen internationale connectiviteit en de leefbaarheid in de omgeving. De aandelen van Eindhoven Airport N.V. zijn in handen van Schiphol Nederland B.V., de Provincie Noord-Brabant en de Gemeente Eindhoven.

Voor meer informatie - E-mail: press@eindhovenairport.nl Telefoon: 040-2919855 http://nieuws.eindhovenairport.nl/nl Twitter: https://twitter.com/EINairport


×

Select country