Nieuws & Media

Home

Opnieuw staking Ryanair

Ryanair medewerkers zijn vandaag opnieuw in staking gegaan op Eindhoven Airport. Op vrijdag 28 september legde een deel van hen het werk ook neer. Het is nog niet bekend of er vluchten geannuleerd of vertraagd zijn als gevolg van de staking. Alle bevestigde informatie wordt onmiddellijk gedeeld op de website van Eindhoven Airport en wordt zo nodig direct geactualiseerd.

Om de reizigers goed op de hoogte te houden, is een opvallende gele balk op de homepage van de website geplaatst; de meest actuele informatie staat op de aankomst- en vertrektijden pagina’s. Ook het klantencontactcentrum wordt volledig en snel geïnformeerd.

Ryanair heeft voor vandaag in totaal 22 vluchten van en naar Eindhoven Airport gepland staan die worden uitgevoerd door de op Eindhoven Airport gestationeerde bemanning. Het betreft vluchten van en naar Tenerife, Thessaloniki, Barcelona, Stansted, Faro, Dublin, Agadir, Brindisi, Rome, Lissabon en Ibiza met naar schatting in totaal ca. 3850 reizigers. Inmiddels is bekend dat de eerste vlucht van de dag, de vlucht naar Tenerife, normaal zal vertrekken. Gedurende de dag volgen wij de ontwikkelingen op de voet. De eventueel gewijzigde aankomst- en vertrektijden en eventuele annuleringen worden onmiddellijk op de website gepubliceerd.

Download PDF
Download PDF
berichten
Over Eindhoven Airport

Eindhoven Airport is de tweede luchthaven van Nederland met ruim 6,7 miljoen passagiers in 2019. De luchthaven zorgt voor een makkelijke verbinding van Brainport met Europa en verder, in balans met de omgeving. Het gemak voor de reiziger komt tot uiting in de klantbelofte ‘Always Easy’. De luchtvaartmaatschappijen verbinden Zuid-Nederland met meer dan 85 toeristische en zakelijke bestemmingen. Samen met de partnerbedrijven biedt de luchthaven bijna 2000 arbeidsplaatsen en is daarmee een van de grote werkgevers in de regio. We zijn ons bewust van de maatschappelijke impact die een luchthaven heeft. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in ons DNA, we hebben continu aandacht voor het evenwicht tussen internationale connectiviteit en de leefbaarheid in de omgeving. De aandelen van Eindhoven Airport N.V. zijn in handen van Schiphol Nederland B.V., de Provincie Noord-Brabant en de Gemeente Eindhoven.

Voor meer informatie - E-mail: press@eindhovenairport.nl Telefoon: 040-2919855 http://nieuws.eindhovenairport.nl/nl Twitter: https://twitter.com/EINairport


×

Select country