Nieuws & Media

Home

Nieuwe verbinding met Moskou

Eindhoven, vrijdag 21 december. Vandaag landde voor het eerst vlucht DP 913 uit Moskou op Eindhoven Airport.  Pobeda Airlines is welkom geheten met een watersaluut en echte Brabantse worstenbroodjes. De ruim 135 passagiers kregen zo een warm welkom. 

Eindhoven365, de citymarketing organisatie, stond klaar om een groep journalisten op te halen om hen een onvergetelijke tour door Eindhoven aan te bieden. De hieruit voortvloeiende publiciteit zal vrijwel zeker zorgen voor Russisch bezoek aan Brainport Eindhoven.     

Het toestel was om 11.22 uur weer in de lucht als DP914 richting Moskou met in totaal 175 passagiers aan boord.

Download PDF
Download PDF
berichten
Over Eindhoven Airport

Eindhoven Airport is de tweede luchthaven van Nederland met ruim 6,7 miljoen passagiers in 2019. De luchthaven zorgt voor een makkelijke verbinding van Brainport met Europa en verder, in balans met de omgeving. Het gemak voor de reiziger komt tot uiting in de klantbelofte ‘Always Easy’. De luchtvaartmaatschappijen verbinden Zuid-Nederland met meer dan 85 toeristische en zakelijke bestemmingen. Samen met de partnerbedrijven biedt de luchthaven bijna 2000 arbeidsplaatsen en is daarmee een van de grote werkgevers in de regio. We zijn ons bewust van de maatschappelijke impact die een luchthaven heeft. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in ons DNA, we hebben continu aandacht voor het evenwicht tussen internationale connectiviteit en de leefbaarheid in de omgeving. De aandelen van Eindhoven Airport N.V. zijn in handen van Schiphol Nederland B.V., de Provincie Noord-Brabant en de Gemeente Eindhoven.

Voor meer informatie - E-mail: press@eindhovenairport.nl Telefoon: 040-2919855 http://nieuws.eindhovenairport.nl/nl Twitter: https://twitter.com/EINairport


×

Select country