Nieuws & Media

Home

Uitbreiding aantal vluchten van Eindhoven Airport naar Wenen

307138 laudamotion f3b899 large 1553083112

Wenen wordt nog beter bereikbaar vanaf Eindhoven. Vanaf oktober 2019 vliegt luchtvaartmaatschappij Laudamotion vier keer per week vanaf Eindhoven Airport naar de Oostenrijkse hoofdstad. Hiermee staat het netwerk van hoofdsteden dat vanaf Eindhoven zeer frequent bereikbaar is op ruim twintig. Wizz Air vliegt nu twee keer per week op deze bestemming.

 

Wenen is een bestemming die zowel voor zakelijke reizigers als voor toeristen interessant is. De stad aan de Donau is interessant voor bedrijven die actief zijn in de automotivebranche en hightechsector. Daarnaast biedt Wenen tal van musea en overige toeristische trekpleisters.

 

Laudamotion is vernoemd naar de oprichter, Niki Lauda, die het bedrijf heeft opgericht in maart 2018. De huidige vloot bestaat uit 23 vliegtuigen die gestationeerd zijn in Oostenrijk en Duitsland. Laudamotion heeft haar hoofdkantoor in Wenen en mikt in 2019 op 6 miljoen passagiers verdeeld over 90 bestemmingen. Ryanair nam de luchtvaartmaatschappij halverwege 2018 over.

 

Meer informatie en tickets via www.laudamotion.com

 

Download PDF
Download PDF
berichten
Over Eindhoven Airport

Eindhoven Airport is de tweede luchthaven van Nederland met ruim 6,7 miljoen passagiers in 2019. De luchthaven zorgt voor een makkelijke verbinding van Brainport met Europa en verder, in balans met de omgeving. Het gemak voor de reiziger komt tot uiting in de klantbelofte ‘Always Easy’. De luchtvaartmaatschappijen verbinden Zuid-Nederland met meer dan 85 toeristische en zakelijke bestemmingen. Samen met de partnerbedrijven biedt de luchthaven bijna 2000 arbeidsplaatsen en is daarmee een van de grote werkgevers in de regio. We zijn ons bewust van de maatschappelijke impact die een luchthaven heeft. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in ons DNA, we hebben continu aandacht voor het evenwicht tussen internationale connectiviteit en de leefbaarheid in de omgeving. De aandelen van Eindhoven Airport N.V. zijn in handen van Schiphol Nederland B.V., de Provincie Noord-Brabant en de Gemeente Eindhoven.

Voor meer informatie - E-mail: press@eindhovenairport.nl Telefoon: 040-2919855 http://nieuws.eindhovenairport.nl/nl Twitter: https://twitter.com/EINairport


×

Select country