Nieuws & Media

Home

Pegasus Airlines verbindt Eindhoven Airport met wereldstad Istanbul

309372 sabihagokcenhavalimani 11%20istanbul%20sgh%20airport aec778 large 1555328421

Pegasus Airlines vliegt vanaf 1 juni drie keer per week tussen Eindhoven Airport en metropool Istanbul. Hiermee verbindt de Turkse luchtvaartmaatschappij de tweede luchthaven van Nederland met de luchthaven Sabiha Gökcen, een internationaal knooppunt van luchtverkeer dat is verbonden met tal van wereldsteden zoals Dubai, Teheran, Amman en Doha. Naast Istanbul vliegt de luchtvaartmaatschappij vanaf 20 april drie keer per week naar Antalya. De vluchten worden uitgevoerd met de Airbus A320 NEO en de Boeing 737-800.

De luchtvaartmaatschappij SunExpress vliegt dit zomerseizoen meerdere keren per week naar diverse bestemmingen in Turkije. De Duits/Turkse maatschappij maakt Izmir vanaf Eindhoven Airport goed bereikbaar voor een bezoek aan familie en vrienden. Het knooppunt Izmir is verbonden met metropool Ankara en circa twintig andere bestemmingen in Turkije.  SunExpress vliegt deze zomer eerst drie en vanaf juni vier keer per week naar Izmir en Antalya. Er wordt gevlogen met de Boeing 737 NG.

Download PDF
Download PDF
berichten
Over Eindhoven Airport

Eindhoven Airport is de tweede luchthaven van Nederland met ruim 6,7 miljoen passagiers in 2019. De luchthaven zorgt voor een makkelijke verbinding van Brainport met Europa en verder, in balans met de omgeving. Het gemak voor de reiziger komt tot uiting in de klantbelofte ‘Always Easy’. De luchtvaartmaatschappijen verbinden Zuid-Nederland met meer dan 85 toeristische en zakelijke bestemmingen. Samen met de partnerbedrijven biedt de luchthaven bijna 2000 arbeidsplaatsen en is daarmee een van de grote werkgevers in de regio. We zijn ons bewust van de maatschappelijke impact die een luchthaven heeft. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in ons DNA, we hebben continu aandacht voor het evenwicht tussen internationale connectiviteit en de leefbaarheid in de omgeving. De aandelen van Eindhoven Airport N.V. zijn in handen van Schiphol Nederland B.V., de Provincie Noord-Brabant en de Gemeente Eindhoven.

Voor meer informatie - E-mail: press@eindhovenairport.nl Telefoon: 040-2919855 http://nieuws.eindhovenairport.nl/nl Twitter: https://twitter.com/EINairport


×

Select country