Nieuws & Media

Home

Ruim assortiment en beleving bij Travel Plaza en Travel Luxury op Eindhoven Airport

310569 travel%20plaza%204%20foto%20einsdhoven%20airport 71c31b large 1556439604

Reizigers op Eindhoven Airport kunnen voortaan winkelen bij de nieuwe zaken Travel Plaza en Travel Luxury. De winkels bieden naast een grote variatie aan producten volop beleving. Het nieuwe winkelconcept werd onlangs feestelijk geopend. Travel Plaza,  circa 740 vierkante meter, is gevestigd direct achter de security. Travel Plaza biedt de reiziger een zeer ruim productaanbod van bijvoorbeeld parfum & cosmetica, drank, boeken en magazines tot aan elektronica. Travel Luxury, gelegen tegenover Travel Plaza, biedt luxere producten aan zoals sieraden, horloges, zonnebrillen en tassen in het hogere segment.

Bezoekers aan Travel Plaza kunnen producten proeven en testen. Dagelijks worden producten gedemonstreerd door promotors. Elke productgroep biedt een daarop afgestemde beleving. De winkel biedt via thema-eilanden beleving en aandacht aan steeds wisselende thema’s. Op deze manier speelt Travel Plaza ook in op de actualiteit. Zo kan bijvoorbeeld aandacht worden geschonken aan belangrijke wedstrijden van PSV of aan de Dutch Design Week. Natuurlijk bieden de verkoopmedewerkers winkelend publiek het nodige advies.  De nieuwe winkels vervangen de Shop & Fly van B&S op Eindhoven Airport. De winkels zijn dagelijks geopend tijdens de openingstijden van de vertrekhal.

Download PDF
Download PDF
berichten
Over Eindhoven Airport

Eindhoven Airport is de tweede luchthaven van Nederland met ruim 6,7 miljoen passagiers in 2019. De luchthaven zorgt voor een makkelijke verbinding van Brainport met Europa en verder, in balans met de omgeving. Het gemak voor de reiziger komt tot uiting in de klantbelofte ‘Always Easy’. De luchtvaartmaatschappijen verbinden Zuid-Nederland met meer dan 85 toeristische en zakelijke bestemmingen. Samen met de partnerbedrijven biedt de luchthaven bijna 2000 arbeidsplaatsen en is daarmee een van de grote werkgevers in de regio. We zijn ons bewust van de maatschappelijke impact die een luchthaven heeft. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in ons DNA, we hebben continu aandacht voor het evenwicht tussen internationale connectiviteit en de leefbaarheid in de omgeving. De aandelen van Eindhoven Airport N.V. zijn in handen van Schiphol Nederland B.V., de Provincie Noord-Brabant en de Gemeente Eindhoven.

Voor meer informatie - E-mail: press@eindhovenairport.nl Telefoon: 040-2919855 http://nieuws.eindhovenairport.nl/nl Twitter: https://twitter.com/EINairport


×

Select country