Nieuws & Media

Home

Overeenkomst aanleg buitenterrein Eindhoven Airport

Eindhoven Airport N.V. en STRABAG Nederland B.V. ondertekenden vandaag een overeenkomst voor de aanleg van het voorterrein van de luchthaven en de Airport Boulevard. Deze openbare ruimten van de luchthaven spreiden zich vanaf de P4 lang-parkeren tot aan de terminal. Na de herinrichting van dit buitengebied krijgen passagiers, medewerkers van Eindhoven Airport en omliggende bedrijven en omwonenden de beschikking over een autoluw verblijfsgebied met een duurzame groene uitstraling.

De werkzaamheden aan het buitengebied met wandelpromenade zullen in oktober opgestart worden. De herinrichting van de openbare ruimte vindt gefaseerd plaats zodat de impact op reizigers geminimaliseerd wordt. Voorbijgangers zullen tijdens de aanleg van het voorterrein en de Boulevard door de aannemer op de hoogte gehouden worden van de werkzaamheden. Naast wisselende informatiedoeken bij de werkzaamheden is permanent een omgevingsmanager van STRABAG beschikbaar. De oplevering staat gepland in maart 2020.

313203 impressie%20buitengebied 58827a large 1558107464
Download PDF
Download PDF
berichten
Over Eindhoven Airport

Eindhoven Airport is de tweede luchthaven van Nederland. De luchthaven zorgt voor een makkelijke verbinding van Brainport met Europa en verder, in balans met de omgeving. Het gemak voor de reiziger komt tot uiting in onze klantbelofte. De luchtvaartmaatschappijen verbinden Zuid-Nederland met meer dan 85 toeristische en zakelijke bestemmingen. Samen met de partnerbedrijven biedt de luchthaven circa 1500 arbeidsplaatsen en is daarmee een van de grote werkgevers in de regio. We zijn ons bewust van de maatschappelijke impact die een luchthaven heeft. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in ons DNA, we hebben continu aandacht voor het evenwicht tussen internationale connectiviteit en de leefbaarheid in de omgeving. De aandelen van Eindhoven Airport N.V. zijn in handen van Schiphol Nederland B.V., de Provincie Noord-Brabant en de Gemeente Eindhoven.

Voor meer informatie - E-mail: press@eindhovenairport.nl Telefoon: 040-2919855 http://nieuws.eindhovenairport.nl/nl Twitter: https://twitter.com/EINairport


×

Select country