Nieuws & Media

Home

Vliegbasis Eindhoven neemt deel aan oefening Orange Bull

Van 1 tot en met 5 juli vindt op Vliegbasis Eindhoven en enkele andere plaatsen de oefening Orange Bull plaats. Tijdens de militaire oefening voert een Hercules transportvliegtuig van het 336 ‘Blackbulls’ squadron dagelijks drie vluchten uit vanaf Vliegbasis Eindhoven. Vliegtuigen mogen tijdens Orange Bull overvliegen op een hoogte van minimaal honderd meter. Er mag worden gevlogen tussen 9.00 en 00.00 uur.

Aan de oefening doen het 336 squadron van de Koninklijke Luchtmacht, Korps Commandotroepen, 11 Luchtmobiele Brigade, de Defensie Para School en het Korps Mariniers mee

Er worden onder meer tactische landingen en laagvliegen beoefend. Verder worden in de omgeving van ’t Harde en Vliegbasis Deelen manschappen en containers gedropt.  

Download PDF
Download PDF
berichten
Over Eindhoven Airport

Eindhoven Airport is de tweede luchthaven van Nederland. De luchthaven zorgt voor een makkelijke verbinding van Brainport met Europa en verder, in balans met de omgeving. Het gemak voor de reiziger komt tot uiting in onze klantbelofte. De luchtvaartmaatschappijen verbinden Zuid-Nederland met meer dan 85 toeristische en zakelijke bestemmingen. Samen met de partnerbedrijven biedt de luchthaven circa 1500 arbeidsplaatsen en is daarmee een van de grote werkgevers in de regio. We zijn ons bewust van de maatschappelijke impact die een luchthaven heeft. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in ons DNA, we hebben continu aandacht voor het evenwicht tussen internationale connectiviteit en de leefbaarheid in de omgeving. De aandelen van Eindhoven Airport N.V. zijn in handen van Schiphol Nederland B.V., de Provincie Noord-Brabant en de Gemeente Eindhoven.

Voor meer informatie - E-mail: press@eindhovenairport.nl Telefoon: 040-2919855 http://nieuws.eindhovenairport.nl/nl Twitter: https://twitter.com/EINairport


×

Select country