Nieuws & Media

Home

Kidscampagne Eindhoven Airport en Woezel & Pip

334733 photo 2019 10 12 11 18 57 7bf905 large 1570872842

Luisteren naar avontuurlijke verhaaltjes over en met Woezel & Pip, met hen op de foto, een speurtocht naar hun vriendjes, een eigen Woezel & Pip-kidspaspoort, kleurplaat en een securitylane bij Eindhoven Airport speciaal voor kids. De  kindercampagne van Eindhoven Airport en Woezel & Pip om reizen met kleine kinderen in de herfstvakantie nog gemakkelijker en leuker te maken, viel bij de kids en hun ouders in goede aarde. Tal van kinderen ontmoetten vandaag Woezel & Pip in de Kidscorner (achter de securitycheck) en ging voorafgaand aan hun vliegreis in de terminal van Eindhoven Airport op zoek naar hun tv-vriendjes, maakte selfies met hen en genoot van de Woezel & Pip-speurtocht. De campagne loopt ook in het weekeinde van 19 en 20 oktober. Op 19 oktober is er ook een Meet&Greet met Woezel en Pip in de Kidscorner. 

Download PDF
Download PDF
berichten
Over Eindhoven Airport

Eindhoven Airport is de tweede luchthaven van Nederland. De luchthaven zorgt voor een makkelijke verbinding van Brainport met Europa en verder, in balans met de omgeving. Het gemak voor de reiziger komt tot uiting in onze klantbelofte. De luchtvaartmaatschappijen verbinden Zuid-Nederland met meer dan 85 toeristische en zakelijke bestemmingen. Samen met de partnerbedrijven biedt de luchthaven circa 1500 arbeidsplaatsen en is daarmee een van de grote werkgevers in de regio. We zijn ons bewust van de maatschappelijke impact die een luchthaven heeft. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in ons DNA, we hebben continu aandacht voor het evenwicht tussen internationale connectiviteit en de leefbaarheid in de omgeving. De aandelen van Eindhoven Airport N.V. zijn in handen van Schiphol Nederland B.V., de Provincie Noord-Brabant en de Gemeente Eindhoven.

Voor meer informatie - E-mail: press@eindhovenairport.nl Telefoon: 040-2919855 http://nieuws.eindhovenairport.nl/nl Twitter: https://twitter.com/EINairport


×

Select country