Nieuws & Media

Home

Opening 'Aspire' businesslounge op Eindhoven Airport

Swissport opende maandag 2 december op Eindhoven Airport de Aspire Lounge. Passagiers die gebruikmaken van de modern ingerichte lounge kunnen hun reis in een ontspannen sfeer starten.

De Aspire Lounge biedt ruimte om te werken en te ontspannen. Uiteraard hebben gasten de beschikking over een snelle internetverbinding. Daarnaast heeft de lounge een eigen keuken met een zelfbedieningsbuffet. De businesslounge van 200 vierkante meter telt 60 zitplaatsen. De lounge bevindt zich achter de security op de eerste verdieping. De Aspire Lounge is dagelijks geopend van 05.30 uur 21.30 uur. 

 

Gasten kunnen een plek in de lounge reserveren via: https://www.executivelounges.com/airport-lounges. Bij reservering geldt een tarief van 30 euro per persoon. Toegang zonder vooraf te reserveren kost 35 euro per persoon. Binnenkort is de lounge ook te reserveren via www.eindhovenairport.nl Naar verwachting kunnen gasten in 2020 ook de lounge inclusief parkeerplek reserveren via www.eindhovenairport.nl.

 

Shaun Weston, vicepresident Global Lounges bij Swissport International: “We zijn er zeer trots op om ons merk Aspire te introduceren op Eindhoven Airport. De opening van deze premium lounge op Eindhoven Airport is een toevoeging aan ons huidige aanbod in Nederland. Eindhoven is onze vierde lounge in Nederland. We hebben al drie zeer succesvolle lounges op Amsterdam Schiphol Airport.”

Mark Botter, Head of Consumers & Real Estate van Eindhoven Airport: “Met de lounge spelen we in op een behoefte van de businesspassagier. Deze kan in de lounge ongestoord werken of ontspannen. De Aspire Lounge biedt de zakenreiziger uiteraard alle benodigde faciliteiten. De lounge is een waardevolle toevoeging aan de faciliteiten van de luchthaven.” 

 

De vestiging van de lounge op de luchthaven past bij de strategie van Eindhoven Airport waarin de transitie van kwantiteit naar kwaliteit centraal staat. De lounge voorziet in de behoeften van de reiziger en draagt bij aan de verhoging van de kwaliteit van de luchthaven. De luchthaven is voor de Brainportregio van belang. Zo’n twintig procent van de reizigers heeft een zakelijk reismotief. Juist ook voor deze groep passagiers is de Aspire Lounge een welkome extra faciliteit.

 

Download PDF
Download PDF
berichten
Over Eindhoven Airport

Eindhoven Airport is de tweede luchthaven van Nederland. De luchthaven zorgt voor een makkelijke verbinding van Brainport met Europa en verder, in balans met de omgeving. Het gemak voor de reiziger komt tot uiting in onze klantbelofte. De luchtvaartmaatschappijen verbinden Zuid-Nederland met 80 bestemmingen. Samen met de partnerbedrijven biedt de luchthaven circa 1500 arbeidsplaatsen en is daarmee een van de grote werkgevers in de regio. We zijn ons bewust van de maatschappelijke impact die een luchthaven heeft. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in ons DNA, we hebben continu aandacht voor het evenwicht tussen internationale connectiviteit en de leefbaarheid in de omgeving. De aandelen van Eindhoven Airport N.V. zijn in handen van Schiphol Nederland B.V., de Provincie Noord-Brabant en de Gemeente Eindhoven.

Voor meer informatie - E-mail: press@eindhovenairport.nl Telefoon: 040-2919855 http://nieuws.eindhovenairport.nl/nl Twitter: https://twitter.com/EINairport


×

Select country