Nieuws & Media

Home

Tulip Inn Eindhoven Airport voor derde keer op rij 'Hotel of the year'

340851 tulip%20inn 175605 original 1576672831

Tulip Inn Eindhoven Airport is voor de derde keer op rij winnaar van de jaarlijkse verkiezing ‘Hotel of the year’ geworden. Louvre Hotels Group maakte dat onlangs bekend. Tulip Inn Eindhoven Airport pakt voor de vierde keer in zes jaar tijd de titel. Het hotel won de titel ook in 2015, 2017 en 2018. De hotels in de Benelux werden beoordeeld op diverse aspecten zoals klantcontact, uitstraling en service. Elk jaar krijgt 1 Tulip Inn en 1 Golden Tulip hotel de felbegeerde titel. Naast Tulip Inn Eindhoven Airport mag ook Golden Tulip Noordwijk Beach een jaar lang de titel ‘Hotel of the Year’ 2019  dragen.

 

De hotels zijn geïnspecteerd door een verblijf van een ‘mystery guest’. Deze heeft inspecties uitgevoerd op aspecten als hygiëne, gastvrijheid en merkbeleving. Tulip Inn Eindhoven Airport en Golden Tulip Noordwijk Beach behaalden beide de hoogste gemidelde scores in de Benelux. Het jaarlijkse Quality Assurance Programma van Golden Tulip wordt uitgevoerd door het onafhankelijke Business Development  Research Consultants uit Londen.  

Joyce Clement, General Manager Tulip Inn Eindhoven Airport: “Ik ben heel erg trots op het team dat we deze ereprijs wederom hebben behaald. Om deze prijs al drie jaar op rij te winnen is vrij uniek. Erg gaaf om te zien dat we continu diezelfde kwaliteit bieden. We gaan ervoor om dit voort te zetten. Een enorm compliment aan het hele team. Iedere afdeling heeft op zijn eigen manier bijgedragen aan deze prestatie.”

 

Dat het hotel al jaren goed scoort op vrijwel alle punten blijkt niet alleen uit de eerder gewonnen award in 2015, 2017 en 2018 maar ook uit de reviews van andere gasten. De gunstige ligging van het hotel (bovenop de terminal), het moderne management en gastgerichtheid blijken een succesvolle combinatie. Tulip Inn Eindhoven Airport beschikt over 120 comfortabele kamers met o.a. airconditioning, gemakkelijke in- en uitcheck en gratis wifi in het hele hotel. Ook is er een compleet ingerichte fitnessruimte aanwezig die gratis is te gebruiken voor alle gasten.  

 

Over Louvre Hotels Group & Golden Tulip

Met meer dan 1500 hotels in 54 landen is Louvre Hotels Group  één van de grootste internationale hotelketens. Sinds 2015 is de keten eigendom van Jin Jiang International Hotels. Golden Tulip is een onderdeel  van  Louvre  Hotels  Group en  heeft  meer  dan  50  jaar ervaring  in  de hospitality industrie. De groep telt meer dan 200 hotels in het midden-, hoog-,  en luxe segment. De merken Tulip Inn, Golden Tulip en Royal Tulip, bieden in Europa, het Midden Oosten, Afrika, Azië, het Pacifisch gebied en  Amerika  een  internationale  standaard  aan  service en faciliteiten met een persoonlijke touch. Louvre Hotels Group voert naast Golden Tulip de merken Première Classe Campanile,  Kyriad  en Kyriad Prestige. Louvre Hotels Group is in de Benelux vertegenwoordigd met de merken Golden Tulip (20 hotels), Tulip Inn (15 hotels), Campanile (20 hotels) en Première Classe.

 

 

Download PDF
Download PDF
berichten
Over Eindhoven Airport

Eindhoven Airport is de tweede luchthaven van Nederland. De luchthaven zorgt voor een makkelijke verbinding van Brainport met Europa en verder, in balans met de omgeving. Het gemak voor de reiziger komt tot uiting in onze klantbelofte. De luchtvaartmaatschappijen verbinden Zuid-Nederland met meer dan 85 toeristische en zakelijke bestemmingen. Samen met de partnerbedrijven biedt de luchthaven circa 1500 arbeidsplaatsen en is daarmee een van de grote werkgevers in de regio. We zijn ons bewust van de maatschappelijke impact die een luchthaven heeft. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in ons DNA, we hebben continu aandacht voor het evenwicht tussen internationale connectiviteit en de leefbaarheid in de omgeving. De aandelen van Eindhoven Airport N.V. zijn in handen van Schiphol Nederland B.V., de Provincie Noord-Brabant en de Gemeente Eindhoven.

Voor meer informatie - E-mail: press@eindhovenairport.nl Telefoon: 040-2919855 http://nieuws.eindhovenairport.nl/nl Twitter: https://twitter.com/EINairport


×

Select country