Nieuws & Media

Home

Eindhoven Airport en coronavirus

Eindhoven Airport houdt de situatie rondom het coronavirus nauwlettend in de gaten. Eindhoven Airport is voorbereid en heeft hierover contact met het RIVM en de GGD. Wij volgen hun adviezen aangaande het coronavirus op. We adviseren reizigers en personeel -op aanraden van de GGD- om hygiënemaatregelen in acht te nemen zoals het zeer regelmatig wassen van de handen, hoesten en niezen in de binnenkant van de elleboog en het gebruiken van papieren zakdoekjes. Het RIVM adviseert tevens inwoners van de provincie Noord-Brabant bij verkoudheid, hoesten of koorts hun sociale contacten te beperken.

RIVM geeft aan dat het controleren van reizigers, die op luchthavens zoals Eindhoven Airport aankomen, geen passende maatregel is. Als reizigers op dit moment gecontroleerd zouden worden op koorts, zouden vooral mensen met griep of een verkoudheid worden opgespoord.

Vanzelfsprekend hebben wij ook met de luchtvaartmaatschappijen en de partnerbedrijven op de luchthaven contact over het virus.

Heb je naar aanleiding van het coronavirus vragen over je vlucht? Informeer dan bij je luchtvaartmaatschappij.

De meest actuele informatie over het coronavirus vind je op de site van het RIVM.

Download PDF
Download PDF
berichten
Over Eindhoven Airport

Eindhoven Airport is de tweede luchthaven van Nederland. De luchthaven zorgt voor een makkelijke verbinding van Brainport met Europa en verder, in balans met de omgeving. Het gemak voor de reiziger komt tot uiting in onze klantbelofte. De luchtvaartmaatschappijen verbinden Zuid-Nederland met meer dan 85 toeristische en zakelijke bestemmingen. Samen met de partnerbedrijven biedt de luchthaven circa 1500 arbeidsplaatsen en is daarmee een van de grote werkgevers in de regio. We zijn ons bewust van de maatschappelijke impact die een luchthaven heeft. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in ons DNA, we hebben continu aandacht voor het evenwicht tussen internationale connectiviteit en de leefbaarheid in de omgeving. De aandelen van Eindhoven Airport N.V. zijn in handen van Schiphol Nederland B.V., de Provincie Noord-Brabant en de Gemeente Eindhoven.

Voor meer informatie - E-mail: press@eindhovenairport.nl Telefoon: 040-2919855 http://nieuws.eindhovenairport.nl/nl Twitter: https://twitter.com/EINairport


×

Select country