Nieuws & Media

Home

Eindhoven Airport blijft open; operatie is verkleind

Eindhoven Airport verkleint de operatie van de luchthaven vanwege het sterk teruglopen van het vliegverkeer door de coronapandemie. De luchthaven blijft open om de passagiersvluchten, veelal ter repatriëring, af te wikkelen. Voor het vliegverkeer van Eindhoven Airport betekent dit dat in de week van 23 tot en met 29 maart luchtvaartmaatschappijen Ryanair en WizzAir tot nader order 28 bestemmingen in Bulgarije, Frankrijk, Hongarije, Ierland, Polen, Portugal, Roemenië, Spanje en het Verenigd Koninkrijk bereikbaar houden. Hierbij gelden in- en uitreisvoorwaarden die per land kunnen verschillen. Raadpleeg nederlandwereldwijd.nl voor de meest actuele reisadviezen door de overheid.

 

Eindhoven Airport raadt reizigers aan de website van hun luchtvaartmaatschappij goed in de gaten te houden. Er kunnen wijzigingen optreden in de vliegschema’s.

 

De openingstijden van de terminal zijn vanaf woensdag 25 maart van 6.15 tot 20.00 uur.

 

De personele bezetting op Eindhoven Airport is aangepast aan het gereduceerde aantal vluchten. Op de luchthaven is een beperkter aanbod aan retail beschikbaar. In de terminal zijn op dit moment alleen Aviflora en AH to go open.

 

Door wereldwijde ontwikkelingen betreffende de coronacrisis, het negatieve reisadvies voor alle Nederlanders, de EU maatregelen en de wereldwijde reisbeperkingen dalen het aantal vluchten en het aantal passagiers naar verwachting de komende periode nog verder. Eindhoven Airport zal de invulling van haar operatie en de openstelling van de luchthaven continu blijven evalueren.

 

Download PDF
Download PDF
berichten
Over Eindhoven Airport

Eindhoven Airport is de tweede luchthaven van Nederland. De luchthaven zorgt voor een makkelijke verbinding van Brainport met Europa en verder, in balans met de omgeving. Het gemak voor de reiziger komt tot uiting in onze klantbelofte. De luchtvaartmaatschappijen verbinden Zuid-Nederland met meer dan 85 toeristische en zakelijke bestemmingen. Samen met de partnerbedrijven biedt de luchthaven circa 1500 arbeidsplaatsen en is daarmee een van de grote werkgevers in de regio. We zijn ons bewust van de maatschappelijke impact die een luchthaven heeft. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in ons DNA, we hebben continu aandacht voor het evenwicht tussen internationale connectiviteit en de leefbaarheid in de omgeving. De aandelen van Eindhoven Airport N.V. zijn in handen van Schiphol Nederland B.V., de Provincie Noord-Brabant en de Gemeente Eindhoven.

Voor meer informatie - E-mail: press@eindhovenairport.nl Telefoon: 040-2919855 http://nieuws.eindhovenairport.nl/nl Twitter: https://twitter.com/EINairport


×

Select country