Nieuws & Media

Home

Eindhoven Airport verwacht in juli ruim 2700 vluchten

Met de vakantie in het vooruitzicht verwacht Eindhoven Airport voor de maand juli in totaal ruim 2700 aankomende en vertrekkende vluchten. De tweede helft van juli is drukker dan de eerste helft. Van vrijdag tot en met maandag worden meer vluchten uitgevoerd dan op de overige dagen in de week. 

Hoewel reisadviezen ook weer kunnen wijzigen, verwacht Eindhoven Airport dat het aantal aankomende en vertrekkende vluchten voor de maand augustus toeneemt tot in totaal circa 3000 vluchten.  

In juni waren er op Eindhoven Airport in totaal bijna 1350 aankomende en vertrekkende vluchten. In mei lag dat op circa 500.  

Download PDF
Download PDF
berichten
Over Eindhoven Airport

Eindhoven Airport is de tweede luchthaven van Nederland. De luchthaven zorgt voor een makkelijke verbinding van Brainport met Europa en verder, in balans met de omgeving. Het gemak voor de reiziger komt tot uiting in onze klantbelofte. De luchtvaartmaatschappijen verbinden Zuid-Nederland met 80 bestemmingen. Samen met de partnerbedrijven biedt de luchthaven circa 1500 arbeidsplaatsen en is daarmee een van de grote werkgevers in de regio. We zijn ons bewust van de maatschappelijke impact die een luchthaven heeft. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in ons DNA, we hebben continu aandacht voor het evenwicht tussen internationale connectiviteit en de leefbaarheid in de omgeving. De aandelen van Eindhoven Airport N.V. zijn in handen van Schiphol Nederland B.V., de Provincie Noord-Brabant en de Gemeente Eindhoven.

Voor meer informatie - E-mail: press@eindhovenairport.nl Telefoon: 040-2919855 http://nieuws.eindhovenairport.nl/nl Twitter: https://twitter.com/EINairport


×

Select country