Nieuws & Media

Home

Maatregelen op Eindhoven Airport om te informeren over afstand houden

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan doen Eindhoven Airport en haar partners op de luchthaven er alles aan om ervoor te zorgen dat reizigers en medewerkers minimaal 1,5 meter afstand houden. In de terminal communiceert de luchthaven deze boodschap (in diverse talen) op een fors aantal borden, de flight information screens, de videowall achter de informatiebalie, op banners en stickers op de vloer en op een tekstkar op het voorterrein. Ook wordt in de vliegtuigen, in de terminal en in parkeergarage P1 omgeroepen dat 1,5 meter afstand gehouden moet worden. Bij het instappen en uitstappen wordt ook strikt toegezien op het houden van de afstand. De bagage wordt in de bagageruimte klaar gezet zodat de passagiers deze niet zelf van de band hoeven halen en dan mogelijk te dicht bij elkaar komen. Medewerkers van Eindhoven Airport, afhandelaar Viggo, G4S security en de marechaussee controleren extra op naleving van de regels. Om verdere verspreiding van het coronavirus zo veel mogelijk te voorkomen, volgt Eindhoven Airport de adviezen van het RIVM en de GGD.  

Download PDF
Download PDF
berichten
Over Eindhoven Airport

Eindhoven Airport is de tweede luchthaven van Nederland. De luchthaven zorgt voor een makkelijke verbinding van Brainport met Europa en verder, in balans met de omgeving. Het gemak voor de reiziger komt tot uiting in onze klantbelofte. De luchtvaartmaatschappijen verbinden Zuid-Nederland met meer dan 85 toeristische en zakelijke bestemmingen. Samen met de partnerbedrijven biedt de luchthaven circa 1500 arbeidsplaatsen en is daarmee een van de grote werkgevers in de regio. We zijn ons bewust van de maatschappelijke impact die een luchthaven heeft. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in ons DNA, we hebben continu aandacht voor het evenwicht tussen internationale connectiviteit en de leefbaarheid in de omgeving. De aandelen van Eindhoven Airport N.V. zijn in handen van Schiphol Nederland B.V., de Provincie Noord-Brabant en de Gemeente Eindhoven.

Voor meer informatie - E-mail: press@eindhovenairport.nl Telefoon: 040-2919855 http://nieuws.eindhovenairport.nl/nl Twitter: https://twitter.com/EINairport


×

Select country