Nieuws & Media

Home

Eindhoven Airport blijft open; beperkt vliegverkeer

Update: Vanwege de coronapandemie handelt Eindhoven Airport momenteel een zeer beperkt aantal passagiersvluchten af naar slechts enkele bestemmingen. Het gaat daarbij onder andere om repatriëring. In de week van 13 april tot en met 19 april houden luchtvaartmaatschappijen WizzAir en Ryanair tot nader order enkele bestemmingen in Bulgarije, Hongarije en het Verenigd Koninkrijk bereikbaar. Er gelden in- en uitreisvoorwaarden die per land kunnen verschillen. Raadpleeg nederlandwereldwijd.nl voor de meest actuele reisadviezen door de overheid.

 

Eindhoven Airport raadt reizigers aan de website van hun luchtvaartmaatschappij goed in de gaten te houden. Er kunnen wijzigingen optreden in de vliegschema’s. Eindhoven Airport zal de invulling van haar operatie en de openstelling van de luchthaven continu blijven evalueren. We bekijken elke dag wat nodig is om luchtvaartmaatschappijen en passagiers zo goed mogelijk te faciliteren.

 

De aangepaste openingstijden van de terminal zijn van 6.15 tot en met de afhandeling van de laatste vlucht. De personele bezetting op Eindhoven Airport is aangepast aan het gereduceerde aantal vluchten. Op de luchthaven is een beperkter aanbod aan retail beschikbaar. In de terminal zijn op dit moment alleen Aviflora en AH to go open. Hotel Tulip Inn Eindhoven Airport is gesloten.

Download PDF
Download PDF
berichten
Over Eindhoven Airport

Eindhoven Airport is de tweede luchthaven van Nederland. De luchthaven zorgt voor een makkelijke verbinding van Brainport met Europa en verder, in balans met de omgeving. Het gemak voor de reiziger komt tot uiting in onze klantbelofte. De luchtvaartmaatschappijen verbinden Zuid-Nederland met meer dan 85 toeristische en zakelijke bestemmingen. Samen met de partnerbedrijven biedt de luchthaven circa 1500 arbeidsplaatsen en is daarmee een van de grote werkgevers in de regio. We zijn ons bewust van de maatschappelijke impact die een luchthaven heeft. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in ons DNA, we hebben continu aandacht voor het evenwicht tussen internationale connectiviteit en de leefbaarheid in de omgeving. De aandelen van Eindhoven Airport N.V. zijn in handen van Schiphol Nederland B.V., de Provincie Noord-Brabant en de Gemeente Eindhoven.

Voor meer informatie - E-mail: press@eindhovenairport.nl Telefoon: 040-2919855 http://nieuws.eindhovenairport.nl/nl Twitter: https://twitter.com/EINairport


×

Select country