Nieuws & Media

Home

Video herinrichting luchthavengebied; bomen en beplanting

Hqdefault

Bij de herinrichting van het luchthavengebied van Eindhoven Airport speelt groen een belangrijke rol. Het gebied is een voorbeeld van hoe stad en land worden verbonden door bewust te kiezen voor bepaalde bomen en beplanting. In het gebied (op het terrein voor de terminal en langs de Airport Boulevard) worden in totaal bijna honderd bomen geplant en groen aangeplant. In deel 3 van onze videoserie wordt een toelichting gegeven op het groen in het gebied en de gedachte daarachter.

Download PDF
Download PDF
berichten
Over Eindhoven Airport

Eindhoven Airport is de tweede luchthaven van Nederland. De luchthaven zorgt voor een makkelijke verbinding van Brainport met Europa en verder, in balans met de omgeving. Het gemak voor de reiziger komt tot uiting in onze klantbelofte. De luchtvaartmaatschappijen verbinden Zuid-Nederland met meer dan 85 toeristische en zakelijke bestemmingen. Samen met de partnerbedrijven biedt de luchthaven circa 1500 arbeidsplaatsen en is daarmee een van de grote werkgevers in de regio. We zijn ons bewust van de maatschappelijke impact die een luchthaven heeft. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in ons DNA, we hebben continu aandacht voor het evenwicht tussen internationale connectiviteit en de leefbaarheid in de omgeving. De aandelen van Eindhoven Airport N.V. zijn in handen van Schiphol Nederland B.V., de Provincie Noord-Brabant en de Gemeente Eindhoven.

Voor meer informatie - E-mail: press@eindhovenairport.nl Telefoon: 040-2919855 http://nieuws.eindhovenairport.nl/nl Twitter: https://twitter.com/EINairport


×

Select country