Nieuws & Media

Home

Video herinrichting luchthavengebied; het idee achter de plannen

Hqdefault

Eindhoven Airport gaat het luchthavengebied herinrichten. Het gebied voor de terminal wordt aangepakt en er wordt een Airport Boulevard aangelegd (van parkeergarage P4 van/naar de terminal). Na de metamorfose wordt het een aangenaam verblijfsgebied met groen, bijzondere verlichting en een belangrijke rol voor technologie, design en kunst. Het gebied krijgt hierdoor een duidelijke link met de Brainportregio. Voorafgaand aan de herontwikkeling werd onlangs de multifunctionele parkeergarage P1 opgeleverd. In deze video geeft Roel Hellemons, directeur van Eindhoven Airport, een toelichting op het idee achter de plannen. Stefan de Bever van De Bever Architecten, ontwerper van P1, geeft een toelichting op P1.

Download PDF
Download PDF
berichten
Over Eindhoven Airport

Eindhoven Airport is de tweede luchthaven van Nederland. De luchthaven zorgt voor een makkelijke verbinding van Brainport met Europa en verder, in balans met de omgeving. Het gemak voor de reiziger komt tot uiting in onze klantbelofte. De luchtvaartmaatschappijen verbinden Zuid-Nederland met meer dan 85 toeristische en zakelijke bestemmingen. Samen met de partnerbedrijven biedt de luchthaven circa 1500 arbeidsplaatsen en is daarmee een van de grote werkgevers in de regio. We zijn ons bewust van de maatschappelijke impact die een luchthaven heeft. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in ons DNA, we hebben continu aandacht voor het evenwicht tussen internationale connectiviteit en de leefbaarheid in de omgeving. De aandelen van Eindhoven Airport N.V. zijn in handen van Schiphol Nederland B.V., de Provincie Noord-Brabant en de Gemeente Eindhoven.

Voor meer informatie - E-mail: press@eindhovenairport.nl Telefoon: 040-2919855 http://nieuws.eindhovenairport.nl/nl Twitter: https://twitter.com/EINairport


×

Select country