Nieuws & Media

Home

Wizz Air verbindt Eindhoven met Cyprus

Wizz Air vliegt vanaf 1 augustus drie keer per week tussen Eindhoven Airport en Larnaca in Cyprus. Hiermee krijgt Eindhoven Airport voor het eerst een directe verbinding naar Cyprus. De vluchten op dinsdag, donderdag en zaterdag worden uitgevoerd met een Airbus A320 (180 stoelen). De luchthaven van Larnaca is met 8,3 miljoen passagiers in 2019 de grootste luchthaven van Cyprus. Cyprus is een mooie toevoeging aan het bestemmingennetwerk van Eindhoven Airport. Het is een populaire vakantiebestemming. Daarnaast is het eiland in het oostelijke deel van de Middellandse zee een zakelijk interessante bestemming voor bijvoorbeeld bedrijven die actief zijn in shipping.

Download PDF
Download PDF
berichten
Over Eindhoven Airport

Eindhoven Airport is de tweede luchthaven van Nederland. De luchthaven zorgt voor een makkelijke verbinding van Brainport met Europa en verder, in balans met de omgeving. Het gemak voor de reiziger komt tot uiting in onze klantbelofte. De luchtvaartmaatschappijen verbinden Zuid-Nederland met 80 bestemmingen. Samen met de partnerbedrijven biedt de luchthaven circa 1500 arbeidsplaatsen en is daarmee een van de grote werkgevers in de regio. We zijn ons bewust van de maatschappelijke impact die een luchthaven heeft. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in ons DNA, we hebben continu aandacht voor het evenwicht tussen internationale connectiviteit en de leefbaarheid in de omgeving. De aandelen van Eindhoven Airport N.V. zijn in handen van Schiphol Nederland B.V., de Provincie Noord-Brabant en de Gemeente Eindhoven.

Voor meer informatie - E-mail: press@eindhovenairport.nl Telefoon: 040-2919855 http://nieuws.eindhovenairport.nl/nl Twitter: https://twitter.com/EINairport


×

Select country