Nieuws & Media

Home

Partnership Eindhoven Airport en PSV verlengd en uitgebreid

Roel Hellemons, directeur Eindhoven Airport en Frans Janssen, commercieel directeur PSV .

PSV en Eindhoven Airport hebben hun samenwerking verlengd en uitgebreid. Tot zeker de zomer van 2023 is Eindhoven Airport de officiële luchthaven van de club. Hiermee blijft de luchthaven ook de komende seizoenen het startpunt van de internationale campagnes van PSV. Ook gaat Eindhoven Airport als Airport van Brainport Eindhoven samen met PSV en de overige Brainport partners verder bouwen aan de versteviging van de Metropoolregio Brainport Eindhoven.

Intensievere samenwerking

Dankzij de intensievere samenwerking treedt Eindhoven Airport toe tot de hogere categorie van de Partner- en Sponsorpiramide van PSV. “Wij zijn natuurlijk ontzettend blij dat de verlenging en opschaling van de onderlinge overeenkomst juist plaatsvindt in een tijd waarin de economische vooruitzichten minder zekerheid geven”, reageert Frans Janssen, Commercieel Directeur van PSV. “De uitbreiding van dit partnership past daarnaast goed bij het Brainport Partnership en de rol die PSV samen met haar partners in de regio wil spelen. Een uitbreiding van de samenwerking met de luchthaven van de Brainport Regio past daar perfect bij. “ Roel Hellemons, directeur Eindhoven Airport: “Brainport en Europa met elkaar verbinden en bijdragen aan het nog beter voor het voetlicht brengen van hetgeen de Brainportregio op tal van vlakken te bieden heeft. Daar dragen wij met de uitgebreide samenwerking met PSV graag aan bij door ook dit icoon een prominente plek te geven op de luchthaven. Want deze metropoolregio verdient internationaal de aandacht. De luchthaven is hiervoor een podium dat wij graag beschikbaar stellen. Zo maken we de regio nog beter.”

Official Airport PSV & Brainport Eindhoven

Onderdeel van de uitgebreide samenwerking is dat Eindhoven Airport samen met PSV mee gaat werken aan de verdere promotie van de Brainport Regio. Hierbij ondersteunen de partijen elkaars initiatieven. Zo realiseert de luchthaven van de Brainport Regio momenteel een overdekte looproute op het platform die volgens verwachting dit najaar gereed is. Deze 600-meter lange overkapping wordt een eyecatcher en als het ware een etalage waarin de regio, Brainport en PSV een prominente plek krijgen. Als één van de belangrijkste internationale ‘gateways to Brainport’ heet de luchthaven daarmee op jaarbasis zo’n 6,7 miljoen mensen welkom op Eindhoven Airport.

Official Airport-programma

Wanneer mogelijk vliegen selectie, jeugdteams, staf, scouts en directie vanaf de luchthaven naar alle bestemmingen in het buitenland. Ook reizen de zakelijke relaties van PSV tijdens Europese reizen via Eindhoven Airport. Dankzij het official airport-programma heeft PSV bij reizen verschillende privileges zoals een eigen check-in balie, parkeerplekken en security doorgang.

Hqdefault
Download PDF
Download PDF
berichten
Over Eindhoven Airport

Eindhoven Airport is de tweede luchthaven van Nederland. De luchthaven zorgt voor een makkelijke verbinding van Brainport met Europa en verder, in balans met de omgeving. Het gemak voor de reiziger komt tot uiting in onze klantbelofte. De luchtvaartmaatschappijen verbinden Zuid-Nederland met 80 bestemmingen. Samen met de partnerbedrijven biedt de luchthaven circa 1500 arbeidsplaatsen en is daarmee een van de grote werkgevers in de regio. We zijn ons bewust van de maatschappelijke impact die een luchthaven heeft. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in ons DNA, we hebben continu aandacht voor het evenwicht tussen internationale connectiviteit en de leefbaarheid in de omgeving. De aandelen van Eindhoven Airport N.V. zijn in handen van Schiphol Nederland B.V., de Provincie Noord-Brabant en de Gemeente Eindhoven.

Voor meer informatie - E-mail: press@eindhovenairport.nl Telefoon: 040-2919855 http://nieuws.eindhovenairport.nl/nl Twitter: https://twitter.com/EINairport


×

Select country