Nieuws & Media

Home

Rzeszów; nieuwe bestemming van Wizz Air op Eindhoven Airport

Wizz Air vliegt vanaf 6 november twee keer per week tussen Eindhoven en Rzeszów in Polen. De Hongaarse luchtvaartmaatschappij vliegt in eerste instantie op maandag en vrijdag tussen Eindhoven en de Poolse stad in het zuidoosten van Polen. Vanaf 20 december wordt gevlogen op dinsdag en zaterdag. Rzeszów is een opkomende universiteitsstad in Polen waar diverse bedrijven zijn gevestigd die actief zijn in innovatie en technologie. Daarnaast wordt ook toerisme een steeds belangrijkere economische factor. Rzeszów is de achtste Poolse bestemming die Wizz Air met Eindhoven verbindt. Hiermee komt het aantal bestemmingen van Wizz Air op Eindhoven Airport op 26.

Download PDF
Download PDF
berichten
Over Eindhoven Airport

Eindhoven Airport is de tweede luchthaven van Nederland. De luchthaven zorgt voor een makkelijke verbinding van Brainport met Europa en verder, in balans met de omgeving. Het gemak voor de reiziger komt tot uiting in onze klantbelofte. De luchtvaartmaatschappijen verbinden Zuid-Nederland met 80 bestemmingen. Samen met de partnerbedrijven biedt de luchthaven circa 1500 arbeidsplaatsen en is daarmee een van de grote werkgevers in de regio. We zijn ons bewust van de maatschappelijke impact die een luchthaven heeft. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in ons DNA, we hebben continu aandacht voor het evenwicht tussen internationale connectiviteit en de leefbaarheid in de omgeving. De aandelen van Eindhoven Airport N.V. zijn in handen van Schiphol Nederland B.V., de Provincie Noord-Brabant en de Gemeente Eindhoven.

Voor meer informatie - E-mail: press@eindhovenairport.nl Telefoon: 040-2919855 http://nieuws.eindhovenairport.nl/nl Twitter: https://twitter.com/EINairport


×

Select country