Nieuws & Media

Home

Brexit: Reizen van/naar Verenigd Koninkrijk na 31 december 2020

Omdat het Verenigd Koninkrijk de Europese Unie heeft verlaten (Brexit) en de overgangsperiode verstrijkt, is het voor reizigers van belang om na 31 december 2020 rekening te houden met een aantal zaken.

 

Grenscontroles bij aankomst in het Verenigd Koninkrijk kunnen langer duren. Houd hier rekening mee.

De grenscontroles bij vertrek vanuit Nederland veranderen niet.

Voor reizigers naar Nederland, kan de reis langer duren omdat de grenscontroles uitgebreider worden. 

Britten die naar of vanaf Nederland reizen, hebben een paspoort nodig dat op de reisdatum nog minimaal zes maanden geldig is. Het paspoort mag niet ouder zijn dan tien jaar. Lees onderstaand document met informatie over het vernieuwen van uw paspoort.

Het is mogelijk dat de invoer van bepaalde producten (waaronder levensmiddelen en planten, maar ook accijnsgoederen als tabak en sterke drank) van het Verenigd Koninkrijk naar Nederland en vice versa niet meer is toegestaan. Een en ander is afhankelijk van de afspraken die de EU en het Verenigd Koninkrijk maken. Lees in onderstaande documenten over het invoeren van goederen naar Nederland en over het invoeren van goederen naar het Verenigd Koninkrijk.

Lees in onderstaand document meer informatie over de gevolgen van de Brexit.

Download PDF
Download PDF
berichten
Over Eindhoven Airport

Eindhoven Airport is de tweede luchthaven van Nederland. De luchthaven zorgt voor een makkelijke verbinding van Brainport met Europa en verder, in balans met de omgeving. Het gemak voor de reiziger komt tot uiting in onze klantbelofte. De luchtvaartmaatschappijen verbinden Zuid-Nederland met 80 bestemmingen. Samen met de partnerbedrijven biedt de luchthaven circa 1500 arbeidsplaatsen en is daarmee een van de grote werkgevers in de regio. We zijn ons bewust van de maatschappelijke impact die een luchthaven heeft. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in ons DNA, we hebben continu aandacht voor het evenwicht tussen internationale connectiviteit en de leefbaarheid in de omgeving. De aandelen van Eindhoven Airport N.V. zijn in handen van Schiphol Nederland B.V., de Provincie Noord-Brabant en de Gemeente Eindhoven.

Voor meer informatie - E-mail: press@eindhovenairport.nl Telefoon: 040-2919855 http://nieuws.eindhovenairport.nl/nl Twitter: https://twitter.com/EINairport


×

Select country