Nieuws & Media

Home

Negatieve PCR-testuitslag voor alle naar Nederland reizende passagiers verplicht vanaf 29 december

Alle naar Nederland reizende vliegtuigpassagiers dienen vanaf 29 december 2020 in het bezit te zijn van een negatieve PCR-coronatestuitslag. Dat geldt dus ook voor Nederlanders die naar Nederland vliegen. De testuitslag mag bij aankomst niet ouder zijn dan 72 uur.

Sinds 15 december geldt deze maatregel al voor passagiers uit zogenaamde derdelanden. Ook alle reizigers uit het Verenigd Koninkrijk en Zuid-Afrika moeten hier al aan voldoen. Het kabinet breidt dit nu uit naar alle vluchten richting Nederland. 

Daarnaast is tot half maart een negatief reisadvies van de overheid van kracht. Reizigers krijgen het dringende advies om tot die tijd niet naar het buitenland te reizen, tenzij strikt noodzakelijk. Eindhoven Airport blijft wel open voor passagiersvluchten, hulpdiensten en uitwijkende vliegtuigen.  

 

Bekijk onderstaand document voor meer informatie over de verplichte negatieve COVID-19 testuitslag bij aankomst in Nederland.

Download PDF
Download PDF
berichten
Over Eindhoven Airport

Eindhoven Airport is de tweede luchthaven van Nederland. De luchthaven zorgt voor een makkelijke verbinding van Brainport met Europa en verder, in balans met de omgeving. Het gemak voor de reiziger komt tot uiting in onze klantbelofte. De luchtvaartmaatschappijen verbinden Zuid-Nederland met 80 bestemmingen. Samen met de partnerbedrijven biedt de luchthaven circa 1500 arbeidsplaatsen en is daarmee een van de grote werkgevers in de regio. We zijn ons bewust van de maatschappelijke impact die een luchthaven heeft. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in ons DNA, we hebben continu aandacht voor het evenwicht tussen internationale connectiviteit en de leefbaarheid in de omgeving. De aandelen van Eindhoven Airport N.V. zijn in handen van Schiphol Nederland B.V., de Provincie Noord-Brabant en de Gemeente Eindhoven.

Voor meer informatie - E-mail: press@eindhovenairport.nl Telefoon: 040-2919855 http://nieuws.eindhovenairport.nl/nl Twitter: https://twitter.com/EINairport


×

Select country