Nieuws & Media

Home

Parkeergarage P1 tijdelijk gesloten

Uit voorzorg houdt Eindhoven Airport de P1 parkeergarage, inclusief McDonald's en busstation, gesloten naar aanleiding van onderzoek naar de oorzaak van een losgekomen brok beton (kleiner dan 0,5 m2) uit een lokaal gedeelte van het plafond tussen de begane grond en de eerste verdieping.  Naar verwachting zal P1 weer vrijgegeven kunnen worden als de inspecties zijn afgerond, mogelijke oorzaken in kaart zijn gebracht en eventuele reparaties zijn voorbereid. Vanochtend vroeg werd melding gemaakt van een gevonden brok beton. Er was niemand aanwezig in het betreffende gebied. Vandaag vinden er ook geen vluchten plaats vanaf Eindhoven Airport.

Download PDF
Download PDF
berichten
Over Eindhoven Airport

Eindhoven Airport is de tweede luchthaven van Nederland. De luchthaven zorgt voor een makkelijke verbinding van Brainport met Europa en verder, in balans met de omgeving. Het gemak voor de reiziger komt tot uiting in onze klantbelofte. De luchtvaartmaatschappijen verbinden Zuid-Nederland met 80 bestemmingen. Samen met de partnerbedrijven biedt de luchthaven circa 1500 arbeidsplaatsen en is daarmee een van de grote werkgevers in de regio. We zijn ons bewust van de maatschappelijke impact die een luchthaven heeft. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in ons DNA, we hebben continu aandacht voor het evenwicht tussen internationale connectiviteit en de leefbaarheid in de omgeving. De aandelen van Eindhoven Airport N.V. zijn in handen van Schiphol Nederland B.V., de Provincie Noord-Brabant en de Gemeente Eindhoven.

Voor meer informatie - E-mail: press@eindhovenairport.nl Telefoon: 040-2919855 http://nieuws.eindhovenairport.nl/nl Twitter: https://twitter.com/EINairport


×

Select country