Nieuws & Media

Home

P1 parkeergarage weer geopend

Eindhoven Airport heeft de P1 parkeergarage weer opengesteld. Onafhankelijke inspecties door de gemeente Eindhoven, aannemer BAM en TNO hebben uitgewezen dat het vanochtend aangetroffen betondeel het gevolg is van vorstschade. In de vloer van de eerste verdieping was zeer lokaal sprake van waterophoping in de vloer. Dat water is bevroren en heeft daardoor aan de onderzijde van de vloer een klein betondeel losgedrukt. Er is geen sprake van een constructief risico voor het bouwwerk. Hierdoor is in overleg met de betrokken partijen P1 weer opengesteld voor gebruik. Dit geldt tevens voor het busstation, het Summa College en de McDonald’s die in het parkeergebouw huisvesten. Eindhoven Airport zal de komende ochtenden bij P1 extra controleronden lopen in verband met de aanhoudende extreem lage temperaturen.

Download PDF
Download PDF
berichten
Over Eindhoven Airport

Eindhoven Airport is de tweede luchthaven van Nederland. De luchthaven zorgt voor een makkelijke verbinding van Brainport met Europa en verder, in balans met de omgeving. Het gemak voor de reiziger komt tot uiting in onze klantbelofte. De luchtvaartmaatschappijen verbinden Zuid-Nederland met 80 bestemmingen. Samen met de partnerbedrijven biedt de luchthaven circa 1500 arbeidsplaatsen en is daarmee een van de grote werkgevers in de regio. We zijn ons bewust van de maatschappelijke impact die een luchthaven heeft. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in ons DNA, we hebben continu aandacht voor het evenwicht tussen internationale connectiviteit en de leefbaarheid in de omgeving. De aandelen van Eindhoven Airport N.V. zijn in handen van Schiphol Nederland B.V., de Provincie Noord-Brabant en de Gemeente Eindhoven.

Voor meer informatie - E-mail: press@eindhovenairport.nl Telefoon: 040-2919855 http://nieuws.eindhovenairport.nl/nl Twitter: https://twitter.com/EINairport


×

Select country