Nieuws & Media

Home

Negatief reisadvies vervalt per 15 mei

Het negatief reisadvies en de oproep van het kabinet om niet naar het buitenland te reizen tenzij dat strikt noodzakelijk is, vervalt zaterdag 15 mei. Vanaf die dag geldt per land een reisadvies. Landen waarheen in coronatijd gereisd kan worden en waar geen of weinig gezondheids- of veiligheidsrisico’s zijn, krijgen de kleurcode groen of geel. Reizigers wordt geadviseerd voor vertrek altijd eerst het actuele reisadvies te checken. Dat kan op Wijsopreis.nl.

Eindhoven Airport omarmt het kabinetsbesluit over de reisadviezen per land. De luchthaven is er klaar voor om reizigers te helpen bij veilig en vertrouwd reizen.       

 

Download PDF
Download PDF
berichten
Over Eindhoven Airport

Eindhoven Airport is de tweede luchthaven van Nederland. De luchthaven zorgt voor een makkelijke verbinding van Brainport met Europa en verder, in balans met de omgeving. Het gemak voor de reiziger komt tot uiting in onze klantbelofte. De luchtvaartmaatschappijen verbinden Zuid-Nederland met 80 bestemmingen. Samen met de partnerbedrijven biedt de luchthaven circa 1500 arbeidsplaatsen en is daarmee een van de grote werkgevers in de regio. We zijn ons bewust van de maatschappelijke impact die een luchthaven heeft. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in ons DNA, we hebben continu aandacht voor het evenwicht tussen internationale connectiviteit en de leefbaarheid in de omgeving. De aandelen van Eindhoven Airport N.V. zijn in handen van Schiphol Nederland B.V., de Provincie Noord-Brabant en de Gemeente Eindhoven.

Voor meer informatie - E-mail: press@eindhovenairport.nl Telefoon: 040-2919855 http://nieuws.eindhovenairport.nl/nl Twitter: https://twitter.com/EINairport


×

Select country